Nd ,Bonacibo,Acana Nasıl Markalar?

Köpeğim proplan somonlu yiyor ama son zamanlarda pek begenmiyor nd bonacibo ve acana red classic arasında kaldım hepsine kaliteli diyorlar ilk olarak nd tahilsiz bir mama ama ishal yapıyor diyolar emin olamadım bonaciboyu herkes öneriyor ama 15 kilosu 180tl olunca bu kadar uygun olmasinda bişey vardır diye düşündüm acanaya gelince pek bilgim yok bu mama hakkında kaliteli olduğunu duydum ama mama seçen köpekler (benimki gibi) pek begenmiyormuş bu mamalarla geçmişi olanlar bana bilgi verebilirmi özellikle nd ve bonaciboyu merak ediyorum bonacibo çok ucuz ve çoğu kişi öneriyor sizin fikriniz ne

9 CEVAP

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Acana kalp hastalıklarına bonaviboidrar yolu hastalığı ve bağırsak parçalanmasına yol açıyormuş.N&D dahs güvenilir mesela benim kedilerin Kuzulu mamayı çok dahaseb
Yor tsbukluya göre

Nd köpek mamasının içeriğini hiç okumadım ama kedi maması %24 taze et %25 kurutulmuş et içeriyor. Köpek maması da %40 civarı et içeriyordur büyük ihtimalle. Köpeğiniz damak tadını en iyi siz bilirsiniz mesela benim kedilerim balıklı mamayı çok severler kuzulu mamayı o kadar sevmezler. Bütün çeşitlerini deneyerek köpeğinizin en çok hangisini sevdiğini anlayabilirsiniz.

lwb
lwb

120674

Nd

Kesinlike ND. Köpeğiniz seçiciyse düşük tahıllı seçeneği de var ND’nin düşük tahıllı olunca genelde kedi köpekler daha çok seviyor.

lwb
lwb

120674

ND kedi maması ile ND köpek maması arasında bir kalite ya da içerik farkı olucağını düşünmüyorum

Ndnin narli,balkabakli türleri var sizce hangisi en iyi olur köpeğim için ? Nd alicam ama karar veremedim

Nd'nin içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz?

Herkese teşekkürler kopegime nd tahilsiz kuzu& balkabakli sipariş ettim. Umarım begenir. En kaliteli sinin tahilsiz olduğunu duydum. 100 lira fazla olsun kaliteli olsun. Umarım begenir. Tahilsizin daha çok begenildigini okudum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 591 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR