Bağlantı (Link) açıklamasını girin
merhaba, linkteki mamayı kısır kedime almayı düşünüyorum ama kısır mı bu mama ya da ND içerisinde böyle bir ayrım var mı anlamadım. yorumlarda ekim 2020 denmiş son kullanma tarihine, paketli mama gelir değil mi açık değil? daha önce buradan mama alanlar yorum yapabilirse sevinirim.
teşekkürler şimdiden
Farklı sitelerdeki yorumlardan anladığım kadarıyla kilo aldırma işi çok olmuş, yeterince şişmanız almayacağım galiba arkadaşlar.
Yetişkin kedi maması adult Cat food yazıyor
tavuklu dışında kısır kedi maması yok mu?
Zaten ndnin sadece bıldırcınlı ve tavuklu kedi maması var sadece Kuzulu yok
kuzulu ve 2 çeşit balıklı-portakallı maması da varmış gördüğüm kadarıyla. linkteki de kuzulu. kısır mamada tavuk dışında göremedim sadece.
Bildircinli da var ama tahilsiz serisinde. Benim erkek kediminde kilosu az degildi 4 kiloydu kısır mamasina gecmedim ama kilosu artmadi. Sizin ki cok mu kilolu ?
evet 5.2 kg. british için uygun ama yine de çok dikkat ediyoruz. kısır tavuklu mamayı aldım uygun fiyatlıydı. bakacağım duruma, umarım memnun kalırız.
Bıldırcın var zaten yazmıştım yukarıya
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor