Apartmanda Köpek Bakanlar

Cyborg
Cyborg

1339 Puan

Apartmanda köpek bakanlar bana yardımcı olabilir mi? Biz köpek sahiplenmek istiyoruz bu yüzden de daha geniş bir daireye taşınacağız. Ancak köpek besleyebilir miyiz dediğimiz herkes yok diyor. Şimdi ev sahibinin haberi olmadan sorun çıkaracak bir iş yapmak istemiyoruz elbet. Ancak olur diyecek bir ev sahibi bulduğumuzda da bir de apartmanla uğraşmak istemiyoruz. Bu yönetmelik nereden bulunur da apartmanda hayvan beslemek yasak değildir öğrenilir? Yönetici mi? Nasıl oluyor, sizler nasıl yaptınız?

5 CEVAP

romedon96
romedon96

838

Ben apartmanda bakıyorum soracaksın ev sahibine evde hayvan bakmak yasakmı diye oka dar

BalliBadem
BalliBadem

121963

Tabi siz bilirsiniz ama bence apartmanda köpek bakmak kendi zevkin için hayvanı bunaltmak bende köpek istiyorum ama bahçeli evimiz olursa alırım

Cyborg
Cyborg

1339

Sizin düşünceniz elbet ama hiçbir köpeğin barınaktaki sevgi dolu, karnı tok, sıcacık günlerini yad edip sahibi hakkında kendi zevki için beni bunaltıyor diye düşüneceğini zannetmiyorum. Bir gün bahçeli evimiz de olur elbet. Şimdilik elimden gelen evde bir kedi ve bir köpek bakmak.

Apartmanda köpek bakan gördüm. Kangal bakan bile var. Fakat saatlerce gezdiriyorlar. İlgilendiğiniz müddetçe bence de barınaktan, sokaktan ya da petshoptan daha uygun ortamlar sağlarsınız. Fakat apartmanınızda bir gün istenmeyebilir ve sorun yaşayabilirsiniz. Apartman kurallarına bakabilirsiniz taşınmadan.

Cyborg
Cyborg

1339

Evet aslında sorum o. Apartman yönetmeliği yöneticiden mi öğreniliyor? İnternette tapudan falan diye okudum ama bilemedim. Çünkü sorunca herkes ezberden izin verilmiyor diyor. Benim de çevre apartmanlarımda bakan çok var. Ama sahilde olduğumuz için giren çıkmıyor buralardan kiralık denk gelemedik bir türlü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 544 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR