Mama Değişimi Yardım Lütfen

Zuzumm
Zuzumm

800 Puan

Merhabalar 6 aylık erkek King charles'ım var. Proplanın puppy ler için olan somonlu ve küçük taneli olanını kullanıyorum. Biraz araştırdım ve köpeğime bu mamayı kullanarak kötülük ettiğimi düşündüm. Marka tercihimi bundan sonra; Acana,Orijen ve N&D olarak değiştirmek istiyorum. 6 aylık bir yavruya bu markaların hangi çeşitlerini önerirsiniz ?

5 CEVAP

hera0
hera0

4731

Acaba da bilinenin aksine öyle harika bir mama değildir. Eğer bütçenizi zorlamayacaksa önce N&D daha sonra Hills öneririm.

Zuzumm
Zuzumm

800

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim en son kararımı orijen den yana kullandım ve şuanda gayet memnunum dediğiniz gibi karıştırarak değiştirdim herhangi bi sorun yok :)

izzy
izzy

11296

Merhaba cavalier ırk köpekler biraz hassas kopeklerdir proplanda benim ilk tercihim olmustu suan acana ile hillsi karistirip veriyorum benim oglumda acana kaşıntı yapiyor nd ise olduğu gibi kustu onu hiç yiyemedi hangi marka denerseniz deneyin ilk geçişi mutlaka karistirarak verin yazdiginiz 3 mama markasi da gayet guzel mamalar ama 1 2 hafta boyunca karıştırıp vermenizi tavsiye ederim

BENU
BENU

116602

hera 0 hanımın soyledıklerıne katılıyorum

brataltay
brataltay

655

Bende proplan somonlu kullandım.iyi bir mama.siz yorumlardaki kötü eleştirilere çok takılmayın.zararlı değil.sadece tahıl içeriği çok fazla.Değiştiemek isterseniz de totw yada orijen öneririm ND narlı da olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1391 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR