Fare Yakalama

Sselin1
Sselin1

122024 Puan

Eve fare girmiş ilk kez böyle bir sey yasıyoruz ona zarar vermeden nasıl yakalayabilirim? fare küçük su klasik kapanlar işe yaramaz sanirm mekanizmayi oynatabilir mi fare? Daha önce kullandiginiz ise yarayan kapanlarin linkini atabilir misiniz.

7 CEVAP

Cyborg
Cyborg

1339

Elf gözlerim beni yanıltmadıysa kedinizin kuduz aşısı olmadığını okumuştum. O yüzden dikkat edin de kediniz sizden önce yakalamasın fareyi.

Sselin1
Sselin1

122024

Fareler kuduz tasiyicisi olarak kabul edilmiyor fare isiriklari sonrasinda kuduz aşısı yapilimiyor insanlara. Daha öncede bakmistim bu konuya farelerden insalara kuduz bulasmasi hic gözlenmemis ama her sıcakkanli hayvan kuduz virüsü tasiyabilirmis. farelerin kuduz bir hayvan tarafindan isirilmasi onlar icin ölümcül oldugundan virus tasimamalirinin sebebi bu olabilrmis riskli grup icinde degiller. Tabi kuduzu gectim farelerde bir cok hastalik olabilir oyuzden kedilerimi uzak tutyorum odadan. Yarin kapan alip deneyecem bakalim

Cyborg
Cyborg

1339

Hmm o zaman ben şimdi baktım kafes gibi sistemler var zararsız yakalamanız için onlardan bakabilirsiniz. Hatta pet şişeyle de aynı mekanizmayı kurmuşlar basitçe anlatan videolar da var. Canlı fare yakalama diye aratırsanız çıkar. En zararsız böyle yakalanır herhalde.

Hah buldum https://urun.************.com/deterjan-temizlik-urunleri/ev-temizleyiciler/hasere-oldurucu/canli-fare-yakalama-kapani-fare-yakalayan-yapiskanli-fare-kapani-tuzak-cok-etkili-yilan-tutucu-466095055

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kedi sizden once yakalamazsa tabi :( bence geldigi gibi gider yuvasi evinizde degilse

Bizde şey var küçük bir kutu gibi bir şey içine yiyecek koyuyoruz fare içine girebiliyor ama geri çıkamıyor. Linkini bulabilirsem koyacağım. Bizim de tavuklarımız olduğu için onların yemlerine çok fare geliyor ama kediler yakalıyor. Kuş, fare gibi şeyler sürekli yakalıyorlar ben engelleyemiyorum ama gördüğüm zaman ağızlarından alıyorum yemesinler.

Sselin1
Sselin1

122024

ben de dün baktim bundan alacaktim tam emin olamamistm teşekürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 667 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR