1 Yasinda Erkek Sokak Kedisi Cok Yakisikli Ve Akilli

AsliSahin
AsliSahin

173 Puan

Marhaba 1 yasinda beyaz renkli kedim var ciftlestirmek istiyorum. Bir kere ciftlestirmeden kısırlaştırmak istemedik. Duyan bilen disi kedisi kızan dönemde olan varsa acilen bize geri donus yapabilir se cok seviniriz. Istanbul kadıköy

6 CEVAP

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

1 kere bile ''çiftleşse'' denediği için kızgınlık hareketlerine devam edel kısırlaştırılınca, miyavlayıp koku bırakarak vs. kedilerde babalık duygusu yoktur. kedinizi birkereciğine bu hazzı yaşatacak kadar seviyorsanız değiştireyim ona bunu yaşatmayarak çok sevmiş olmanız gerek. yani sonrasında kısırlaştırmanızın anlamı falan kalmaz. Kediniz kısır olduğu için yine isteyecek ve yapamayacağı için strese girer. dönüş yapan yapsın size kısırlaştırmanız için dayatmadım birşey ama bilin istedim hani direk kısırlaştırın diye atlamadım.

lwb
lwb

120674

bir kere çiftleştirmek istemenizdeki sebep nedir?
Hiç çiftleştirmeden kısırlaştırmak başına gelebilecek bir kaç önemli hastalığın önünü yüzde doksan kesiyor
Hayvan kısır olduktan sonra keşke bir kere çiftleşseydim demiyor yani

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

keşke çiftleşmeseydim durumuna gelir hatta kısırlaştırıldıktan sonra

AsliSahin
AsliSahin

173

Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Olaya annelik ya da babalik tatsin ya da ciftlesme hazzi duysun gibi bir sebebim yok. Bu ulkemizde yanlis bilinen bir durum bir cok veteriner kedisini kisirlastirmiyor ancak bunu dile getirmiyorlar malum sebeblerden dolayi. Bazi ulkelerde cok daha iyi kosullar hazırlayamazsanız kisirlastirma izni dahi verilmiyor hatta denetleniyor. Bir yasindan once hormonlar tam oturmuyor. Sayet tum bunlara ragmen kisirlastirma taraftari bir aile isek bir kere ciftlestikten dogal karakteri ve hormonal fonksiyonları acisindan bir nebze olsun daha ıyi. Bunlari tartismak icin yazmiyorum. Evet sokakta birsuru perisan yavru var vs.vs. Inanın bu konu hakkinda fazlaca arastirma yapmis biriyim. Aranızda disi kedisini ciftlestirmek isteyen biri olursa iletisime gecmek isterim herkese iyi gunler =)

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Sokak kedisi ise sen bilmeden çiftleşir.ÖZEL kedi aramana gerek yok.Sokakta yaşıyorsa sna sormaz yani.

AsliSahin
AsliSahin

173

Merhaba kedim aşılı ev kedisi =)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 469 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR