Atlaspet Numune

Yrnkrblt20
Yrnkrblt20

2512 Puan

Merhaba
Atlaspet den numune mama talep ettim fakat hangi mama gelecek bilemedim formu doldurdum gönderdim. Brit care cocco istiyordum hepsinden mi gönderiliyor?

7 CEVAP

Ben de aylar önce brit care numune talep etmiştim, birkaç hafta önce de pro choice numune talep ettim ama hala gelmedi. Ellerinde ne varsa onu gönderirler büyük ihtimalle.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Nisancım bende talep etmiştim ama ikisininde stoğu yoktu banada gelmedi malesef

pisipisi123
pisipisi123

5779

Her mailime 'stokları kontrol ediyoruz' cevabını veriyorlar. Haziran'dan beri bekliyorum...

Aynen öyle ben de brit care alacaktım bir ara (sanırım 4 ay önce falandı :D) kedilerim seçici değiller ama yine de önce numune alayım demiştim. Dedikleri gibi hala bekliyorum. Pro choice de sokak kedilerine deneyecektim. Onu da epeydir bekliyorum. Bence direkt 2 kilogram alın. Bu gidişle hepimiz baya bekleyeceğiz sanırım :).

yck
yck

4278

Sitelerine girince hem numune istermisiniz diye mesaj gönderiyırlar hemde stoğumuz yok diyorlar. Ben 2 3 haftadır bekliyorum

Yrnkrblt20
Yrnkrblt20

2512

Hayda bu cevapları beklemiyordum :D kedim çok seçici olduğu için önce numune alsaydım iyi olacaktı

Rozz
Rozz

375

Atlaspet tester denemesiyle başladım brit care mama kullanımına çok beklemedim 2 hafta içinde elime ulaştı numunesine açıkçası şaşırdım yorumlara kargodan çıkan kuponla da ürünü aldım yarı yarıya geldi ürünün fiyatı ben memnun kaldım hatta yaşadığımız bir problemi yazdığım için veteriner görüşü ile döndüler arayabilirsiniz baya yardımcı oluyorlar ekibinden buse hanımla görüşmüştüm diye hatırlıyorum arayarak bilgi alabilirsiniz umarım en kısa zamanda ulaşır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap