Burnunda Sildiğim Kısımlardan Tüy Dökülmeye Başladı

Kyliesmom
Kyliesmom

2600 Puan

Her gün burnunu siliyorum ama bugün fark ettim ki biraz azalmış mantar falan olabilit mi??

8 CEVAP

Veranifer
Veranifer

3905

Veteriner hekimlere güvenmiyorum denmesine alınabileceğinizi anlıyorum ama burda birçok kişi birçok şey yaşamıştır benim ilk kedimde ileri derecede fip olduğu halde her hafta bazen aynı veterinere bazen farklı veterinere gittiğimiz oldu ama hiçbiri teşhis edemedi yemek yemiyor diyorum stresden dediler tuvaletiyle ilgili sorun var diyorum köpeği kıskanmışlar dediler halsiz burnunda yara var diyorum karma aşı yaptılar kaybettiğimiz gün ancak doğru veterineri bulabildik böbreklerinde ciddi problem olduğunu üst solunum yollarında sıkıntılar olduğunu ve 5 kiloluk tosun gibi dedikleri kedinin aslında sadece 3 kilo olduğunu karnından çıkartılan sıvılarla gördüm veteriner hekime güvenmek zor ve %100 güvenilmemeli bence doğru ahlaklı veteriner bulmak zor dili yanmayan yoğurdu üflemez zaten bu yüzden ahlaklı ve işini doğru yapan veteriner bunu üstüne alınmaz lafımız para peşinde koşan ve sorumluluğunu aldığı canlılar için canla başla didinen sahipleri cüzdan olarak gören veterinerler

merveaydar
merveaydar

4618

@ranteveteriner
aşı için telefonda 50 lira diye fiyat verip gittiğimde elimde cins kedi vücudumda dövme görünce fiyatı bir anda 100 yapan da oldu, kendi sattığı mamayı aldırmak için dakikalarca her mamayı kötüleyip kendi sattığı mamayı öven de oldu (ki sonra o mamanın ne kadar kötü olduğunu öğrendim) sırf 150 lira fazla kazanmak için aa mantar belirtisi olabilir diyen de oldu (ki sonra mantardan eser olmadığını öğrendik)


o kadar çok dolandırıldım ki artık veterinerlere gram güvenim yok kusura bakmayın. muhtemelen yazan arkadaş da en az benim kadar dolandırıldığı için veteriner hekime güvenmediğini belirtmiştir. güvenmesin de zaten.


"Veteriner Hekime güvenmiyorum">



Cevap bile vermeyi uygun bulmuyoruz.
İyi günler.

Kyliesmom
Kyliesmom

2600

Şu güne kadar gittiklerimden kaynaklanıyor bu algı kusura bakmayın çoğu veterinerde meslek etiği pek yok. Genellemiyorum ama genel şikayet böyle malesef. O benim çocuğum gibi biri para kazansın diye onun sağlığını bozulması vb şeyler beni korkutuyor. Ne güzel siz öyle değilsiniz demek ki ama meslektaslarınızın hepsi malesef sizin gibi değil demek ki.

Kyliesmom
Kyliesmom

2600

Sürekli demek ki yazmışım kusura bakmayın bu konuda sinirleniyorum cümleleri bile toparlayamamışım. Vetlere bile güvenmemek bence sizin sektör mü desem ne desem oranın sorunu ve dikkate alması gereken bir sorun bence

Cyborg
Cyborg

1339

Alınacak bir şey yok. Üzgünüm ama herkes meslek etiğine uygun davranmıyor. İnsan her gittiği veteriner hekime güvenemiyor. Güvenilir, işini iyi yapan, hayvanları seven bir veteriner bulmak için 3 tane veteriner değiştirdim. İlki yüzünden kedim ölüyordu şu anki kurtardı, 2.si öyle bir travma yarattı ki şu anki veterinerim ne kadar öpüp sevse de hala çok korkuyor. Demek ki siz böyle değilsiniz, ne mutlu size ve hastalarınıza.

Kyliesmom
Kyliesmom

2600

Veterinere de gittim ama mantar gibi bişi yok dedi ve ben nedense hiç güvenmiyorum...

lwb
lwb

120674

Fotoğraf koyabilir misiniz öyle daha rahat yorum yapılabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR