Köpek Sahiplenecegim Bilgi Verir Misiniz ?

Sulecrn
Sulecrn

14129 Puan

Arkadaşlar bugün çok güzel birseye karar verdiik. Barinaktan bir köpek sahiplenecegim. Fakat pek bilgim yok . Ve bahcemizde besleyecegiz kulübe de . Biraz bilgi verir misiniz. Aşısi mamasi vs. Teşekkürler :)

3 CEVAP

Cnsygt
Cnsygt

4873

Selam. Sana bir eğitmen tavsiye edeceğim. İnsan eğitiyorlar ama köpek değil :) yani köpeğinle doğru iletişim kurmayı öğreneceksin. Bence köpek sahiplenmeden önce bunları öğrenmen çok önemli. Biz köpeğimizle yaşamaya başladıktan 1 yıl sonra tanıştık kendileriyle ve yaptığımız hataları telafi etmek zor oldu. Sen en baştan doğru iletişim kurarsan harika bi hayatınız olur. Instagram’da bulabilirsin @kralailesi Aşıları vs için veterinere götür o sana her şeyi anlatır buradan sağlıkla ilgili sorulara cevap bulman çok zor. Yani herkes başka bir şey söyler kafan karışır. Şimdiden size mutlu bir hayat diliyorum.

acelycat
acelycat

679

Eviniz apartman değil değil mi?Öyleyse zor olur.


Aslında kediye benziyor bakımı.Mama markaları falan.Mesela nd,britcare vs.Aşıları veterineriniz yardımcı olur.Zaten kedi gibi onlarda kısırlaştırılıyor.Eğitmek gezdirmek falan gerekiyor

Sulecrn
Sulecrn

14129

Apartman ama hemen önünde bir bahce satın aldık dip dibe

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 412 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR