Köpek Saldırırsı Lütfen Bakın

Tbusratoptas
Tbusratoptas

4325 Puan

Sokakta baktıgımız köpeğe köpekler saldırdı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edemisiniz veterinerler kapalı gece oldıgu için


4 CEVAP

Merhaba, gelişme oldu mu

saitgulsen
saitgulsen

830

Nöbetçi veterinerler oluyor veya 7/24 çalışan veterinerlikler de var. Onlardan birine imkanınız varsa götürün. Bulunduğunuz ilde nöbetçi veteriner yoksa veya sizin götürmeye imkanınız yoksa köpeği, diğer köpeklerin ulaşamayacağı bir yere bağlamanız ve sabah veterinere götürmeniz tavsiyemdir. O köpek, diğer köpeklerin alanına tekrar girebilir gece. Bağlamanız onu sabit bir noktada tutacaktır. Üstelik korkup uzaklaşmasını da engeller. O bölgeyi tamamen terk edebilir korkusundan.

Cnsygt
Cnsygt

4873

İltihap olmadan acilen götürmelisin bir veterinere. Gözüne çok yakın bir yer göze zarar vermemiştir umarım. Evinde baticon varsa sürebilirsin. Ama mutlaka en erken şekilde veterinere götür. Çok geçmiş olsun.

SerkanO
SerkanO

2174

Sokak köpeği olduğu için belediyeyi arayabilirsiniz. Gelip alıyorlar ama sonra peşini bırakmamak lazım. Tedavisi yapıldı mı diye sürekli sorgulamak ve gidip görmek gerekiyor. Ben bu şekilde bir köpeği iyileştirdim. Sonrasında yine sokağa salıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR