Kedim Yemek Konusunda Çok Seçici.

Grkmkrgc
Grkmkrgc

666 Puan

Merhaba kedim 1.3 yaşında dişi sokaktan sahiplendiğim bir kedi yaklaşık 1 yıldır bizde. İlk sahiplendiğimizden beri çok aktif hareketli bir kedi hiç yerinde durmaz her şeyi oyun zanneder. Yemek konusunda da çok seçici çok iştahlı olmayan bir kedi hatta yeni geçtiğiniz mamayı yememesi konusunda daha önce soru sormuştum. Kedim mama dışında ev yemeklerini bile seçiyor tavuk veriyoruz bir iki yiyip bırakıyor tek yediği şey ciğer diyebilirim balık bile yemiyor düzgün mamasından da çok iştahlı yediğini görmedim hiç bir tek yaş mama verdiğimde iştahla yiyor onun dışında her şeyi seçiyor ve çok yemiyor. Bu yüzden kilolu toplu görmedim hiç hep zayıf atletik bir kediydi bir türlü kilo alamadı düzgün bunda çok hareketli olmasınında etkisi vardır tabi ancak artık biraz toparlansın sağlıklı kilolansın istiyorum ama aldırmadık bir türlü bu konuda önerileriniz var mı kilo aldırmamız için şu an 2.5 kilodan biraz fazla çok iri bir kedi değil yaşına göre.


7 CEVAP

Fatiko
Fatiko

11964

Benim kedimde iştahsız Dı nd mama alana kadar

lwb
lwb

120674

benim kedim de çok seçici, ciğer falan hayatta yemez sadece kuru mama ve yaş mama, bi de gimcat multivitamin macununu severek yiyor o kadar
kısırlaştırmadan önce çok zayıftı, kısırlaştırdıktan sonra kilo almaya başladı. Ortalamanın biraz üstünde şu an belki

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

merhaba;
kediniz kafanıza takacağınız kadar zayıf olduğunu düşünmüyorum. çok hareket etmesi bence bunun en büyük nedeni.
kilo aldırırmı bilmem ama sağlıklı büyümemesi için çeşitli vitamin takviyelerinde bulunabilirsiniz ben gimcat vitaminleri kullanıyorum kilosu da sağlığı da çok normal ileriliyor. tavsiye ederim:)

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Bizimkide aldigimizda cok zayifli 2 aylik ve 800 gramdi.hatta cok gec kisirlastirabildik cunki 3 kg ya ulasmasini istedi veterinerimiz.yine de 2800grami anca gorebildik operasyon oncesi.
Ustelik suan 1 yasinda ve veteriner tavsiyesiyle hep yas mama verdik.yedigi tek mama orijen cat&kitten,baska mamaya ya da evde yapilan seylere bakmaz koklamaz bile.cok sukur 4,5 kilo suan.onun icin en dogru mamayi bulun ve degistirmeyin

Grkmkrgc
Grkmkrgc

666

Cevaplar için teşekkürler kedim seçici olmasının yanında çok hareketli olması en büyük etken sanırım tahminimce kısırlaştırınca benimkide toparlar ama henüz düşünmüyorum kısırlaştırmayı ek olarak toparlanmasını sağlayacak vitamin vs var mı önerebileceğiniz gimcat veriyordum bir ara şu an vermiyorum onun dışında ne olabilir farklı.

Bellasmom
Bellasmom

2683

Yaş mama seviyorsa ev yapımı yaş mama vermenizi öneririm daha besleyici ve tabii ki daha sağlıklı. Sevdiği bir çeşit et, 1 patates, 1 kabak,1 havuç ve biraz pirinci haşlayın blenderdan geçirin 1er porsiyon halinde buz dolabı poşetlerine koyup buzluğa atın istediğiniz zaman verin. Severecek yiyeceğine emin olabilirsiniz

merveaydar
merveaydar

4618

benim kedim de çok seçiciydi, yaş mamayı bile seçiyordu her markayı yemiyordu, nd kullanmaya başladığımdan beri her şeyi yiyor :) bariz zayıftı, şu an normalin üstüne çıkıyor gibi olduğu için ölçülü vermeye başladım mamasını hatta.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 821 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR