Kedide Kansızlık

bengusarioglu
bengusarioglu

2646 Puan

Merhaba, kedimde kansızlık var. Veteriner ferrum kullanabilirsin dedi ama öncesinde az pişirilmiş eti dene dedi. Et yönteminden sonuç alan var mı? Direkt ferrum mu kullansam?

7 CEVAP

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

benim yavru kedimde aşırı derecede vardı ben full etle besledim bembeyaz olan kulakları ve dili şimdi kıpkırmızı ek olarakta nd kitten kullandım kızılcık suyu verdim kontrole getirdim hiçbir sorun kalmamış şükürler olsun.

Benim köpeğimde de mevcuttu. İlaç takviyesi yaptım ve doğal yöntemlerde denedim şimdi gayet iyi

mavitilki
mavitilki

11065

etten mutlaka fayda gelir. haşlayın bol bol yedirin. çok geçmiş olsun.

Handerane
Handerane

1037

Kızılcık suyunu kediniz kendisi severek içiyor muydu acaba? Nasıl yapılıyor? Merak ettim :)

D-O
D-O

11908

Benim kedimde de gecen sene demir eksikligi cikmisti. Ciddi dusuk oldugu icin b12 ile baslamistik, sonra vetomune ve hemovet hap kullandik (baska degerleri de dusuktu). Eger sizinkinin degerleri cok dusuk degilse ve acil yukselmesi gerekmiyorsa mutlaka ciger et falan vermenin faydası olacaktir. Ama bir sure sonra tekrar degerlerine baktirin derim, cunku gerekirse takviye ilac almali.

Valefyo
Valefyo

853

Bobrek, ozellikle dalak, yagli kismi temizlenmis ciger, kirmizi et bunlari haslayin veya yagsiz kavurun izgara tava varsa Kedi bayram da eder hem. :D Yine duzelmezse ferrum kullanirsaniz kedi ac karnina iken icirin ve yarim saat besleme yapmayin. :) Ama gercekten bu sakatatlar cogu zaman ise yariyor. Kopeklerde demir eksikligi diski yemeye neden oluyor, kedilerde bu yok demir eksikliginde. Gecmis olsun.

Handerane
Handerane

1037

Hemovet bizde kullanıyoruz, ferro sanol ile beraber. 7 günde gelişme gösterdi baya. Ama haşlanmış, sotelenmiş ciğer asla yemedi. Dalağı hiç yemez sanırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR