Kedim Tasmayı Sevmedi

missozi
missozi

927 Puan

Evin içinde yürürken farketmeden ayağımla çarptığım oluyor o kadar sessiz ve hızlı hareket ediyor ki. Bir şey olacak diye korktuğum için zzilli tasma aldım ama nefret etti resmen. Taktığım andan itibaren çıkarmakla uğraşıyor ve çıkarıyor da. Eziyet mi ediyorum diye düşünmeden edemedim ama tasma olsa çok iyi olurdu. nasıl alıştıracağım?

3 CEVAP

Mdamlay
Mdamlay

270

Tasmayı taktıktan sonra çok sevdiği birşeye ilgisini çekebilirsiniz böylece ilgisini tasmadan çekmiş olursunuz. Ben kızıma ilk tasma taktığımda taklalar atıyordu çıkarmak için sakinleştirip ödül maması verdim daha sonra dışarıya çıkardım gezdirdim.

missozi
missozi

927

Siz gezdirme tasmasını diyorsunuz galiba ama ben normalde evde takmak için olan zilli olanları diyorum. Boyunluk mu deniyor yoksa onlara.
Taktıktan sonra hemen oltasıyla oynatmaya çalıştım ama boynundaki zil dikkatini dağıtınca yine boynundakini çıkarmaya odaklandı.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Tasmayi seven kedi gormedim ben zaten. Ama o küçükken bende taktim. Dolapların içine girip uyuyakaliyordu. Her yerde onu arıyodum korka korka. Sonra bir bakıyorum beyefendi esneye gerine dolabın içinden yada koltuğun boslugundan çıkıyor. En sonunda zilli tasma aldım rahat ettim. Nerde olduğu belli oluyor en azından ezme riski de yok. Büyüyünce etrafınızda kedi olmasına ve her an heryerden çıkabileceğini bildiğiniz icin daha dikkatli davranıyorsunuz gerek kalmıyor tasmaya. Ilk tasmayi taktiginizda taklalar atabilir. Ordan oraya kosabilir. Bunlar normal. Ilk taktiginizda kendini yaralayamayacagi bir yerde takarsaniz iyi olur. Ben tasmayi uzun sure kullanmadim. Cunku kedimin dişini tasmaya taktığını gordum. Ağzı açık kapanmıyor böyle nasıl taktirdiysa dişini zorla çıkarttım. Birdaha da takmadım. Ya ben evde değilken olsaydı. Çok korkmuştu. O gün çıkarttım ve tekrar takmadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR