Kedim Eve Pisliyor

gyilmazmd
gyilmazmd

254 Puan

Kedim british shorthair 1,5 yaşında erkek. Yaklaşık 6 ay önce kısırlaştırıldı. Eve pisliyor hem çişini yapıyor hem kakasını yapıyor. Ne yaptıysam olmadı. Çözümü nedir onu da bilmiyorum.

2 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Önceden beri mi böyle yoksa yeni mi basladi yapmaya ? Genel olarak hosuna gitmeyen bir durum yasadiginda, strese girdignde, ya da tuvalet kabindan, memnun olmadiginda. Tepki olarak yapiyorlar.

mavitilki
mavitilki

11065

Tuvaletinde herhangi bir değişiklik yaptıysanız o yüzden olabilir. Yapmadıysanız yapmadığınız için de olabilir. Kum kabını günlük olarak temizlemiyorsanız temizleyin. Kumu değiştirmek işe yarayabilir. Yeni bir kum kabı alarak ve KUM KABININ YERİNİ DEĞİŞTİREREK bu soruna çözüm bulabilirsiniz. Kediler özel alan sever diye bir şey yok aslında. Aksine kum kaplarının sosyal çevrelerde olmasını isterler salon ve yatak odası gibi. Eğer tuvalet ya da balkondaysa ya da çok girilmeyen, gidilmeyen bir yerdeyse salon olmasa da odanıza almayı deneyin. Biliyorum rahatsız edici bir durum fakat evin içine yapmasından daha az rahatsız edici ve günlük kum temizliği yapıyorsanız daha az kokucu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 372 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR