Golosi Kedi Maması Nasıl?

mts00
mts00

822 Puan

Sokak kedileri için alacağım. Fiyatına göre iyi bir mama mı sizce? Yani reflex, enjoy, bonacibo, pro choice, bunlar arasında golosi daha mı iyi olur?

4 CEVAP

mavitilki
mavitilki

11065

Evet bana sorarsanız diğerlerinden çok çok daha iyi. En basitinden Golosi tri mix içeriğinde %34 gerçek et bulunduruyor. Proplanın neredeyse iki katı. Ayrıca daha ucuz.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Evet en mantıklı seçenek golosi

Golosi olabilir. Ama şunu söyleyeyim deneyimlerim doğrultusunda (lütfen linç etmeyin deneyimlerimi yazıyorum) ben bu ay sokak kedileri için pro choice tahılsız kullanmaya başladım, zayıf olanlar kilo aldı, tüyleri parlaklaştı hepsinin, daha bir enerjik oldular. Kanlı ishal yapıyor falan diyorlar ama çoğunun dışkısını inceledim hiçbir sorun yoktu. Çoğu kısır sokak kedilerimin. Ben de golosi alacakken son anda karar değişikliği ile pro choice tahılsız aldım pişman değilim.

mts00
mts00

822

Aslında ben de pro choice tahılsız ile golosi arasında kaldım. Golosi alacağım muhtemelen 20kg olması ve fiyat-içerik iyi gibi. Sonuçta sokak kedileri açlıktan ölmelerinden her türlü iyidir ama elimden geldiğince iyisini almaya çalışıyorum. Tavsiyesi olan ya da bu mamaları kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum hala.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 563 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR