Kafamda Deli Sorular ?

Lilaan
Lilaan

572 Puan

Bugun kizimi kontrole getrdim 5.ayina kadar royal canin kullandik artik degistrmek istedgimi mama markasi onermesini rica ettim acana veya advance mama onerdi sizce hangisine basliyim royal caninndan sonra

10 CEVAP

mavitilki
mavitilki

11065

Piyasadaki en pahalı mamalar verilmiş yine o.O Şaka bir yana evet acana ve orijen proteini yüksek tahıl oranı düşük mamalardır fakat bu tip mamalar bazı kedilerde idrar yolu problemlerine yol açabiliyor(muş) yani pahalı mama = iyi mama demek değil. Burada amacım sizi korkutmaktan çok önce küçük paketlerle başlayıp deneyin demek. Eski mamasına ve ıslak mamaya kararak geçiş yapabilirsiniz.

mavitilki
mavitilki

11065

Ayrıca acana ve orijen içerik bakımından da iyi. N&D buradaki herkesin tavsiyesi zaten. Ben de öneririm. O da protein oranı yüksek tahıl oranı düşük mama hatta tahılsızları bile var tavsiye ederim.

gozush
gozush

714

Veterinerlerin bazilari (bizimkisi bir markadan cok iceriklerini detayli anlatip soyleyerek bize birakir tercihi) mama markasi soyleyerek sizi etkileyeblir bu normal. Fakat siz iceriklerini arastrn. Kediler etoburdur ve proteini yuksek mamalari severler. Tabi alerji ve proteine ozellikle hassasiyetleri yoksa. Butceniz de burda onemli. Royal den vazgecmenize sevindim cunku proteinden cok her sey var malesef icinde. Ben bu ikisini de kullanmadim fakat arastrmalarim sonucu sizinde arastrma listenize Nd yi ekleyip bir bakmanizi oneririm. Besin degerleri ve fiyati size makul gelirse memnun olacaginiza eminim ben.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Royali umarım bırakabilirsiniz kedimde değiştirmek için yaklaşık 5 aydır uğraşıyorum yeni yeni alışmaya başladı İnanın süper birşey yapıyorsunuz çünkü royal canin kedilerde bağımlılık yapıyor ve bıraktırması zor oluyor ben size nd ve advance önerebilirim acana ve orijen de Harika ama protein oranları çok yüksek evdeki bir kediye ağır gelebilir o yüzden bence bir nd deneyin advanceye göre daha iyi beğenmezse advance deneyebilirsiniz

momo44
momo44

106591

Ben 6 aydir pro plan kullanıyorum royali sakın alma bende alıcaktım cevremdeki insanların cogu almamami söylediler bana önerilenler nd, acana , pro planda ama pro plan nd ve acana kadar olmasada bağımlıĺık yapma olayı ve kedime cok iyide geliyor bir sorun olursa bende acana ve nd gibi mamalara geçebilirim

Lilaan
Lilaan

572

Mama degistirmek ne zor ismis simdi begenir mi begenmez mi bakalim tesekkur ederim

Faytekin
Faytekin

11982

Acana öneririm, dişi kedilerde bi problem cikarttigini görmedim duymadım hiç ben ama erkek kedilerde uzun süre kullanımlar sonucunda idrar yollarında sorun oluşturduğunu duydum ve şahit oldum etrafımda,Bi dönem bende kullandım memnunduk her açıdan bende kedilerim de,ama benim 1 erkek 1 dişi kedim olduğu için, erkek de sorun olmaması için ileride değiştirdim, ama dediğim gibi dişi kedilerle ilgili herhangi bisey duymadım,her erkek kedide olacak diye de bisey yok tabi ama ben işimi garantiye almak adına değiştirdim yoksa çok memnunduk mamadan.Pasifica ve Wild Prairei çeşitlerini kullanmıştım ben.

Lilaan
Lilaan

572

Nd bugun basladim :) tahilsiz tavuk ve narli simdilik yiyor kisirlastirana kadar nd ile devam edeyim diyorum :)) parmaklariniza saglik iyi ki varsiniz

Lilaan
Lilaan

572

Onceki annesi royal baslamis bende royal devam ettim veterinerimizn tavsiyesiyle 2 ay birde yol yakinken dondum bakalim begenmez ise sokaktaki peticanlara verip pro plana gecerim artik tesekkur ederim :)

gozush
gozush

714

Momo44, yavruluk dahil kisirlastirana kadar proplan kullandim. Hata ettim bunu da kabullendim artk. Proteini az olmasina ragmen o kadar parayi bu mamaya niye verdim bilmiyorum. Yani demek istedigim Nd icerik olarak temiz. Denemenizi oneririm nacizane. Hem iceril temiz hem foyatlari ayni neden kotu icerigi secelim ki? Proplan bagimliligi artmadan deneyin derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 548 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR