Yavru Kedim Kakasının Üzerine Oturuyor.

hasanist
hasanist

247 Puan

1-1,5 aylık civarı sokakta yağmurun altında bulup eve aldığımız bir kedimiz var. Eve alalı 2-3 gün oldu. Veterinerin verdiği antibiyotiği kullanıyoruz. Yavaş Yavaş toparlansa da, hala halsiz ve genelde uyuyor. İnce taneli bentonit kedi kumu kullanıyorum.
Sorun şu ki kedim kakasını kuma yapıyor fakat hemen sonra kakanın üzerine oturuyor, sonra kalkıp kakanın üstünü kapatıyor ama bu arada poposuna, bacaklarına, kuyruğuna pislik bulaştırmış oluyor. Neden böyle davranıyor? Herhangi bir öneriniz var mı?

4 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ögrenir onu yavaş yavaş, normalde rahatsiz olurlar ama hasta oldugu icin biraz da.. islak bezle temizleyin sabun veya islak mendil kullanmayin. Gecmis olsun

hasanist
hasanist

247

Halsiz olduğu ve kakasını yaparken de yorulduğu için hemen sonrasında üzerine oturuyordur diye aklıma geldi ama yine de belirli bir sebebi vardır belki diye sormak istedim. Umarım güçlendikçe durum değişir :)

izel33
izel33

1041

GÜÇLENİP KENDİNE GELDİĞİNDE DÜZELECEKTİR. YORULDUĞU İÇİN OTURUYOR MİNİK :)

hasanist
hasanist

247

Kedimin halsizliği geçti, sağa sola koşturmaya oyunlar oynamaya başladı fakat malesef hala kakasını yaptıktan sonra üzerine oturuyor. Anlaşılan o ki bu hareketi yorulmasından dolayı değil,alışkanlık olduğu için yapıyor. Sabah uyandığımda her yeri mahvetmişti. Daha önce bu sorunla karşılaşan varsa yorumlarını bekliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR