Vicdan Azabı Çekiyorum Hepinizden Özür Dilerim.

kedici92
kedici92

870 Puan

Hepinizden ve tabiiki canım yuukiciğimden de çok özür dilerim gerçekten çok pişmanım...
Kedim 4,5 aylık, 2 aydır bizde, çok fazla ısırıyor.Zaten hep ısıran bir kedi normalde de... Dün gece yine rahat durmadı yeni aldığım bilgisayara dadandı. Önce yavaşça masadan aldım yere indirdim. Tekrar çıktı bu defa kulaklığıma dadandı hayır diyorum olmuyor alıp indiriyorum olmuyor(Daha önce de ısırdığında; hafiften burnuna dokunma yöntemini denemiş ve işe yaramadığına, daha fena ısırmasına neden olduğuna kanaat getirip bu yöntemden vazgeçmiştim).- Ben de kedime vurdum elimle. Kucağımdan kaçmaya çalıştı daha da ısırdı yine de bırakmadım havaya da kaldırdım ensesinden de tuttum poposuna ve sırtına vurdum. Allah beni kahretsin nasıl uyduysam şeytana nasıl gözüm döndüyse... Canı yandı yani... Bir ara kucağımda debelenmeyi bıraktı sevdim öptüm filan 5 saniye sonra yine ısırmaya başladı. Sonra yine bırakmadan yatağa götürdüm koydum birazcık uyuduk... Azıcık mırlar gibi oluyor ama sonra hatırlıyor heralde ve kaçıyor tabi haklı olarak benden. ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM GERÇEKTEN PİŞMANIM AMA O AN NİYE BİLMİYORUM YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY GELMEDİ AKLIMA... Nasıl gönlünü alabilirim? Yaş mama alsam işe yarar mı ve açıkçası yarın akşam da pet otele vereceğim 10 günlüğüne çünkü tatile gidiyoruz küs ayrılmak istemiyorum. Vicdan azabından kahroluyorum ne yapabilirim nasıl ona güven verip barışabilirim bir akıl verin ne olur???

7 CEVAP

ugurkoker
ugurkoker

959

kediler acayip duygulara dokunur ve bu durumu çok güzel kendi lehlerine kullanırlar...bir yaş mama veya ödül mamasına gönlü alınır

BalliBadem
BalliBadem

121963

Olabilir insanız sabrımız var ben çok sakinim ama çok sinirlendiğim oldu bence küsmez evet lezzetli bi yaş mama işe yarar bence

Cyborg
Cyborg

1339

Gerçekten bazen çok sabır sınıyor bu saldırılar. Güzelce sevin oynayın alırsınız gönlünü. Ben de sinirleniyorum hemen, saldırı başladığı gibi kapıyı kapatıyorum 10dk sonra açıyorum. Kedim de sakinleşmiş oluyor saldırmıyor tekrar aldığımda. Sıkıldığından da değil, köpeğimle yarım saat koşturuyorlar sonra gelip bana atlıyor. Bazı kedileri böyle kabul etmek lazım ne yazık ki. :)

pinarcaya
pinarcaya

19123

Yavruyken gercekten insan bazen sabrinin sinirina geliyor. Ama sakin olmaya calisin:) onlar masum bebekler. Tek derdi oyun oynamak.

Bir daha yapmayın hayvanlar her ne kadar kızdıysa da onlar sessiz kullar

Eliff90
Eliff90

712

Çok ısırdığında parmağınızı boğazına sokun canice gelebilir ama hem ısırma olayından kaçınmaya başlıyorlar hemde kusma refleksi gelişiyormuş. Bizim oğlan da çok ısırdığında veteriner tavsiye etmişti ben kıyamadım ama yapanlarda ısırma huyu geçmiş diye duydum.

kedici92
kedici92

870

Teşekkür ederim. Beni yargılamadığınız için de ayrıca teşekkür ederim. ^^

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 765 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR