Çok Kararsızım - _ -

DumanveNecati
DumanveNecati

2163 Puan

Bugün bizim okula yavru bir kedi girmiş. Ben hastaydım kardeşim söyledi. Tabii bizim okula sinek girse başına toplanıyorlar :) neyse çocuklar hayvanı rahat bırakmamış. Kardeşime kuru mama verdim götürsün versin diye. Onu başıboş bırakamam . Ama ikinci kediye iznim yok ne yapmalıyım bu yavru için ?

11 CEVAP

ilkayyyyy
ilkayyyyy

239

En azindan gecici bir yuva iyi fikir olabilir. Neden ikinci kediye izin yok? Berlin"de yasiyorum ve veterinerin söyledigi tek kediyi ömür boyu yalnizliga mahkum etmeyin..Ve iki kedi resmen bitmeyen tiyatro..Umarim ikna edebilirsiniz evdekileri..Okullarda ve mahallede cocuklar yavru kedileri oyuncak gibi kullaniyor ve cok stresli bir ortam onlar icin. Umarim sorun cözülür.

DumanveNecati
DumanveNecati

2163

Ayrıca okul çıkışı servisle dönüyorum servise sokabilir miyim, orası mehçul

mavitilki
mavitilki

11065

Gizli gizli kaçırın kediyi skdkedkdkdldk ailenizle geçici yuva olmak istediğinizi konuşun. Daha sonrasında ilanla geçici/kalıcı yuva arayın.çf

DumanveNecati
DumanveNecati

2163

Geçici yuva olma fikri aklıma yattı ama eve getirmek sıkıntı :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cok kucuk degilse birsey olmaz, sonuna kadar bakamayacaksaniz eve alistirmayin, okulda ac kalmaz bence o

DumanveNecati
DumanveNecati

2163

Yok, küçükmüş maalesef:( Üstelik annesiz. Bizim okuldaki kaderine terk etmek bile bile ölüme terk etmek gibi birşey olur. Bazıları süt falan verir diye korkuyorum. Bide alıp evlerine götürüyorlar, sonra zavallıyı tekrar sokağa bırakıyorlar.

DumanveNecati
DumanveNecati

2163

Çok gördüm öyle yavru kedicikleri :(

Nightcat
Nightcat

4899

Eviniz bahçeliyse bahçede bakabilirsiniz, size alışırsa çok uzaklaşmaz zaten.

DumanveNecati
DumanveNecati

2163

Olmazsa öyle yaparım artık

Leyl003
Leyl003

2763

Eski okulumda birçok kedi besliyorduk.. toplum hizmeti çalışması gibi düşün.. kardeşin arkadaşlarını öğretmenlerini bu konuda bilgilendirsin ve de örgütlesin.. muhakkak vicdan sahibi bi ogretmen yavru kedi mamasıyla besler.. bizim ogretmenler odasında okuldaki kedilerimiz icin kuru mama bulunduruyorduk.. muhakkak temin edilebilir.. okulda bakılması daha munasip bence cocuklarda bu bilinci uyandirmak lazim..

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

2 3 aydan sonra birsey olmaz ama cok kucukse severken öldururler maalesef:( zaten annelerinden ayiran da cocuklar oluyor genelde. En azindan kendini kurtarana kadar evde balkonda falan bakin zaten cok cabuk buyuyorlar, sonra da okulda bakmaya devam edersiniz herkes yemek verir zaten okulda

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 712 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR