Kedim Yemek Yiyemiyor Kusuyor

Edatuncaaa
Edatuncaaa

166 Puan

Arkadaslar merhaba kedim 7 yaşında geçen gün dişinde iltihaplanma dolayısıyla veterinere götürdük Antibiyotik iğne yapmış doktor geldiğinde vitamin verdik şırıngayla ilk başlarda zorla zorla yiyodu sonra midesi bulandı kustu bidaha vermedim 2 gündğr yemek yemediği için korktuk bide halsizliği vardı yeniden bu sabah doktora götürdük bu sefer ateş düşürücü ağrı kesici iğne yapmış ateşi 38 dereceymiş. Eve geldiğinde patisine sürdüğü vitamini yalıyodu kedim sonra kusmaya başladı 5 kere falan kustu şimdi halsiz bir şekilde uyuyo yemek yiyemiyor veteriner serum diyo ama kötü bir sonuçla da karşılaşmak istemem dişi böbreğine zarar vermiş olabilir dedi çünkü bilemiyorum ne yapmalıyım ?


4 CEVAP

Zynpkck
Zynpkck

13392

Başka bir veterinere götürün bence bi tahlil filan yapılsın

mavitilki
mavitilki

11065

Başka bir veterinere de danışın. Belki bir oyuncak ya da poşet yutmuş olabilir. Bakteri olabilir. Üşütmüş olabilir. Düşmüş olabilir. Her şey olabilir test yapılmalı.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Hastaligi hakkinda bir fikrim yok fakat 38 derece kedide normal vücut sıcaklığıdır. Ateş düşürücü yapılması doğru değil. Başka veterinere götürün bence de.

Eliff90
Eliff90

712

Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda iyileşir kediniz.
Kediler birşey yuttuğunda onlar mide de kaldığında ya da tüy topraklarını atamadığında da hastalık olabilir. İltihapda iştahsızlık yapar ama siz böbreklerine zarar verilmiş olmasını diyorsunuz veterinerden detaylı test yapmasını isteyin derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR