Yeni Ameliyattan Çıktık Bakar Mısınız

Fatiko
Fatiko

11964 Puan

Erkek kedim az önce ameliyattan çıktı gaz ile bayılttılar corona olduğu için, şuan eve geldik ama hiç durmuyor şaşkın şaşkın etrafa bakıyor oraya buraya atlıyor çıkıyor sarhoş gibi. Hareket ettikçe ameliyat yeri için korkuyorum birşey olur mu yoksa bir odaya mı kapatayım hareketi kısıtlatsın.

6 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Durursa box una kapatin biraz.bizde ters tepmisti daha cok cirpinmisti.

Fatiko
Fatiko

11964

Strese girmesini istemiyorum Dr a sordum sorun olmaz dedi.. Riskli bir ameliyattı inşaAllah kendine gelir sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam eder.

Cyborg
Cyborg

1339

Anesteziyi atana kadar boxında durabilir. Yoksa denge sağlayamadığından zarar verebilir kendine. Zaten birkaç saat içinde dengesini toparlar. Ondan sonra dolansın istediği gibi bir şey olmaz.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Boxa koyamıyorsanız bir ordada kapalı tutun ve sürekli takip edin muhtemelen hala anestezi etkisinde ve ne yaptığını bilmiyor yüksek yerlere atlamaya çalışırsa izin vermeyin Zaten kendine geldiğinde canı yanacağı için atlamayacaktır geçmiş olsun erkek kedilerde daha kolay atlatılıyor bu süreç

NZI
NZI

2469

Hiçbir yere koymayın, bırakın itsediği gibi gezsin. Tabi gözünüz her zaman üstünde olsun yanlışlıkla bir iey çarpasa (allah korusun) kendine zarar verir. Dikkat edin.

Fatiko
Fatiko

11964

Şuan baya kendine geldi çok şükür.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 395 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR