Acill!

kubratsc
kubratsc

1840 Puan

Kedim dünden beri ishal ama iştahı yerinde hali yerinde oyun oynuyo yemek yiyo habire ama ishal ne yapmam gerekiyor ishali için

6 CEVAP

mavitilki
mavitilki

11065

Eski mamasından alıp karabilirsiniz. Yavaş bi geçiş yapın bir haftalık. Ayran da bağırsaklarını toplamalarına yardımcı olur sanılanın aksine ve abartmadığınız sürece.

kubratsc
kubratsc

1840

mamasını değiştiridiğim gün oldu acaba mamadan kaynaklı olabilir mi

Cyborg
Cyborg

1339

Mamayı oranlayarak değiştirmediyseniz ondan olabilir. Haşlanmış tavuk + haşlanmış balkabağından yaş mama hazırlayıp geçene kadar onunla besleyebilirsiniz. Suyu da her zaman bulunsun.

kubratsc
kubratsc

1840

peki mamasını ne yapmalıyım eski mamasından mı almalıyım yoksa geçince bundan devam mı etmeliyim @Cyborg

Cyborg
Cyborg

1339

Evet ayran ya da kefir bağırsak florasını düzenlemesine yardım edecektir. Yeni mamayı eskisiyle karıştırmanız iyi olacaktır tekrarlamaması için. İlerde tekrar değiştirmek istediğinizde mamanız bitmeden yenisini alırsanız bu sebepten ishal yaşamamış olursunuz. Azar azar, zamanla yeni mamanın oranını arttırıp 1 haftalık bir süreye yaymanız iyi olur.

nisanor
nisanor

2084

Merhaba. 2 haftadır bu sorunla içli dışlıyız. Öncelikle dışarıdan mama dışında bir şey vermeyin, ishal yapar. Mutlaka veterinere gidin. İç parazit olabilir. Bizimkinin aşıları olmasına rağmen ve evden çıkmamasına rağmen parazit olmuştu. veteriner ilaçlı mama önerecektir. dışkısının fotoğrafıyla beraber gidin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR