Belirtilmemiş

Beyzanur55
Beyzanur55

167 Puan

Merhabalar,Ben miyoyu(kedimi) sokakta buldum.Daha 1 aylık bile değil.Şırınga ile süt su karışımı yemiyor.su çok az içiyor zorla içiyor.yas mama çok az veriyorum.Baska türlü süt su karışımı milim içiyor.siringanin ucuna yumuşak bir şey taktı veteriner ama yine içmiyor.HEP KOYNUMDA UYUMAK İSTİYOR SACİMDA KULAĞIMDA.ama bende uyumak istiyorum.Yataga koyduğum gibi miyavlayip duruyor ne yapacağımı şaşırdım


2 CEVAP

Suedaparlak
Suedaparlak

535

Henüz sütten kesilmemiş yaş mama vermeyin. Veterinerlerde ya da Pet shoplarda bu tür kediler için süt tozu denen bi şey var onu alın verin. Nasıl yapıldığı üstünde yazar. Sakın inek sütü vermeyin. Çok sıkıntı çıkarır. 1 işiniz olur 2 iş.

Zaten karnı doysa o da susar. Bence biberon alın bir tane şırınga zor ya. Bi anda sert çıkıyor. Hayvanın boğazına süt kaçıyor falandı filandı. Biberon en iyisi. Ona da bol battaniyeyi içine saklayabileceği bir yatak gibi bir şey yapın içine falan girsin kendini güvende hissetsin. AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SİZİN GBİ İNSANLARI BULMAK ÇOK ZOR OLMUŞ. BAKIN siz bu kediye sahip çıktınız allah da zor gününüzde size sahip çıksın inşallah. :))

Suedaparlak
Suedaparlak

535

Youtuba da göz atın çok faydalı bilgiler bulacaksınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 463 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR