Kedilere Kıyafet Giydirmeli Miyiz?

Zeavcil
Zeavcil

387 Puan

Arkadaşlar merhaba, aklıma çok takılan bir soruyu buraya yazmak istedim. Kedilere kıyafet giydirmeli miyiz? Kedim Ceku 1 aydır özellikle akşamları çok üşümeye başladı. Herhangi bir hastalığı da yok. Kulakları, burnu, patileri buz gibi oluyor ve bazen tüyleri bile soğuk oluyor. Cekunun yatağına polar battaniye ayarladım ancak her gece yatağına yatmıyor bazen gidip camın dibinde yattığı oluyor. Buna çözüm olarak kıyafet giydirebileceğimi düşündüm. Ancak internetteki yazılanlara göre kedilerin psikolojilerini bile etkileyebilecek bir durum olduğu yazıyor. Üşümemesi için başka neler yapmalıyım bilemedim. Yorumlarınızı bekliyorum..

5 CEVAP

DtAyse
DtAyse

619

Kediniz üşüdüğünde zaten kendi için uygun yeri seçer. Örneğin benim kedim yazın taşta kışın yatakta battaniye üzerinde falan uyuyor. Kediler sürekli kendini temizleyen hayvanlar. Kıyafetler rahatsız eder mutsuz eder. Olabildiğince doğasına saygı duyulması taraftarıyım. Tasma falan bile takmıyorum çok sevimlii bulmama karşın.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Hayir giydirmeyin, gerek de yok, eziyet bence hayvana

Melsacolk
Melsacolk

3808

eger gıydırmek ıstıyorsanız. 1 saat gıyılı kaldı dıyelım kendı derısının ferahlaması ıcın ve kendını temızlemesı ıcın cıkarın onu. daha sonra gıydırın. her zaman uzerınde olmamalı bana kalırsa.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Kediler bu tür bir soğuktan düşündüğümüz kadar etkilenmiyorlar. Camın önünde yattığında herhangi bir kötü gelişme gözlemlemiyorsanız büyük ihtimal o kendini ayarlıyordur.

Berra2000
Berra2000

1870

Yorumlara katılıyorum kediye kıyafet eziyettir. Onlar eksi 30dereceye kadar dayanıklıdır. Sokakta gezen kedilerinde patilerine bakarsanız kışın buz gibi olur derileri ve patileri tahmin ettiğinizden daha kalındır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 479 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR