Tüy Sorunu

Aermia
Aermia

874 Puan

Birkaç aydır kedim çok tüy dökmeye başladı ben büyük ihtimal mevsim değişikliğinden dolayıdır diyorum ama başka bir bilginiz varsa bu konu hakkında yazarsanız çok sevinirim iyi günler

5 CEVAP

ecenbulbul
ecenbulbul

3772

Kediler bu dönemde tüy döker normaldir :) ama sen haftada bir yumurta sarisi verirsen ve düzenli şekilde tararsan daha az tüy dokecektir.

nirema
nirema

2312

evet tüy dökme mevsimindeyiz :) biraz daha özenle daha çok evi süpürüp, kedinizi tarayarak ve kaliteli mamalar tercih ederek etkisini giderebilirsiniz. eğer yakın zamanda mama değiştirdiyseniz o da iyi gelmemiş olabilir. balıklı mamalar tüylerine daha iyi geliyor. ayrıca tarağınız yoksa furminator taraklarını tavsiye ederim 20-25 lira civarında bulabiliyorsunuz internette. tarmaya alıştırmadıysanız daha önceden, önüne yaş mama koyarak taramanızı öneririm(o zaman kaçmıyorlar) :)

Aermia
Aermia

874

Teşekkür ederim

Sugar'da hiç tüy dökmediği halde bu ay dökmeye başladı veterinerimiz çok normal olduğunu Nisan ayının tüy dökme ayı olduğunu söyledi. Ben Furminatör tarak kullanıyorum ve tüy dökümü en aza iniyor çok memnunum. Ayrıca tüy dökümü çok aşırı ise vitamin eksikliğinden olabiliyormuş fakat iyi bir mama kullanıyorsanız vitamin konusunda problem olcağını çok zannetmiyorum.

Lavinya
Lavinya

16284

Tavuk ve tavuklu kuru mama tercih etmeyin daha fazla tüy döküyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 888 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR