Kedilerinize Verdiğiniz Takviyeler

mavitilki
mavitilki

11065 Puan

Merhaba, uzun süredir N&D’ye geçmek istiyordum fakat son zamanlarda hakkında aynı sebeplerle gelen şikayetler yüzünden bayaa tereddüt ettim. Şimdilerde Fitmin yükseliyor. İçeriğine baktım beğendim. Yalnız içeriğindeki taurin oranı N&D’den sonra az geldi biraz. Ek vitamin olarak ne kullanmalıyım? Siz neler kullanıyorsunuz? Ne kadar uzun süre gidiyor? Merak etmeyin veterinerim ile de konuşacağım sadece fikrinizi almak istiyorum :)

2 CEVAP

Berra2000
Berra2000

1870

Ben bir kediye baksam dünyanın en iyi mamasını kullanırdım ama barınak canlarına evimde yoğun bakım açtığım için alacağım gücümün yettiği en iyi mama proplan orjinal kitten tavuklu. Nd canlılarda sindirim ve cilt problemlerine neden oluyor. Aslında fiyatlarıda aynı. Kıyaslama yaparsanız. En kötü ciltle sindirimle bana gelen hastalar proplan+bio dermocat+veteriner(antibiyotik tedavisi vs) 15günde toparlanıyorlar. Her kedi sahiplenen insanın durumu ekstra iyi olmadığından proplan hem kaliteli hemde bir çok bütçeyi yormayacak bir mama olduğu için diyorumki gücünüz var sa daha iyisini alın ama yoksa proplandan aşağısı olmaz o zaman canlı sahiplenmeyin

mavitilki
mavitilki

11065

Maalesef proplan hayvanlar üzerinde deney yapıyor ve Fitmin ondan aşağı bir mama sayılmaz. Aslında pek çok marka (Hill’s de dahil) böyle. N&D’ye kıyasla proplan da düşük taurin oranına sahip ayrıca. Fitmin ile aralarında 300 gr fark var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR