Hangi Mama Daha Uygun

SlmGnl
SlmGnl

276 Puan

Anket

Acana
(3 oy)
ND
(5 oy)
Diğer(öneriniz)
(5 oy)
Toplam (13 oy)

Merhaba 1 buçuk yaşında, kısır, tekir, uzun tüylü bir oğlum var. 3 buçuk 4 kilo civarında gayet hareketli ve oyuncu. Yavruyken pro plan kullandık 7 aylıkken kısırlaşınca pro plan kısırlaştırılmış somonlu mama kullandık bu arada ben sürekli araştırmaya başladım onu nasıl daha iyi beslerim diye.. Çok tüy döküyordu ve son zamanlarda kusmalar oldu.. Vete gittik gerekli kontrolleri yaptırdık mama değişimine kesin karar verdim. Acana 6 balıklı mama aldım. Önceleri yaklaşık bi 10 gün kadar karıştırıp verdim şimdi sadece acana yiyor yavrum. Aslında memnunum ama fazla protein içeriğinden dolayı korkularım da var. Takipteyim ani bi değişimde vetimin kapısını çalacağım. Sormak istediğim şey Acana veya ND mama arasında kaldım biraz. Anlattığım özelliklere göre hangisi daha uygun olur sizce ? Fikirlerinize ihtiyacım var.. Orijen de düşündüm ama içeriği evde yaşayan kısır bir kediye göre (hareketli de olsa) biraz fazla gibi geldi..

8 CEVAP

mavitilki
mavitilki

11065

Ben burada diğer seçeceğini işaretliyorum NEDEN;


Acana ve Orijen kabahatli biraz, idrar yolu ve kalp problemlerine yol açabiliyorlar.


N&D çok güzel bir mama FAKAT son zamanlarda müşteri memnuniyetsizliği artmış durumda. Mamanın rengi ve kokusu değişmiş. Ayrıca kediler yemiyormuş.


Bu sebeple ben Fitmin öneriyorum. Belki golosi de olur ancak fitmin daha kaliteli bir mama. Naturea da gayet iyi. Brit care da bakabilirsiniz.

Acana ve orijen özellikle kısır erkek kedilerde idrar yolu problemlerine sebep oluyor. ND, naturea, fitmin bunlar güzel mamalar.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Kısır kedilere acana önermiyorlar bu ara nd kullananlarda şikayetçi bence fitmin olabilir

merveaydar
merveaydar

4618

buraya nd şikayetlerini yazan insanların profillerine baktım, hepsinde değil ama bazılarında ne pet kaydedilmiş ne profil fotoğrafı var (bir iki tanesinde de google’dan alınmış fotoğraf var) ne herhangi bir etkinlikte bulunmuş nd’yi kötelemek dışında. bana biraz kurmaca geliyor açıkçası. benim çok seçici olan kedim yeni tarihli nd mamayı aynı iştahla yiyor

pillikontes
pillikontes

2876

bizde purina one kullandık önce sonra veterinerimiz iyi olmadığını royal canin e geçmemiz gerektiğini söyledi şu an memnunuz royal canin den

dilaraxx
dilaraxx

114626

purina

Emrondre
Emrondre

1987

Benim kedim gerçek iki yıldır benimle be biz sürekli nd kullanırız ama son aldığım mamada var bir gariplik koklayıp gidiyor mail attım cevap gelmedi demişsiniz ki nd yi kötülüyorlar ben olanı söyledim herkesi zan altında bırakmayın hala nd den vaz geçmiş değilim ama arayış içindeyim bunu söyleyeyim

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Purina içeri iyi olmayan bir mama, kullandığınız mamayı uygun fiyatlı fakat kaliteli bir mama ile değiştirmelisiniz. @dilaraxx.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 620 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR