Vetoskin Mi? Vetri Science Derma Hairball Mı?

Bcanaydn
Bcanaydn

13838 Puan

Kedim tüy dökmesi normal ama bi tarak denedim o günden sonra elimle sevsem bile tüy çok dökülüyor solgar biotin önerdi veterinerimiz ama 5 gündür kullanıyoruz bir değişiklik göremedim bu iki üründen kullanan varsa hangisi daha iyidir

6 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Ben Vetri-Science derma-hairball kullandım veteriner önerisi ile 3 günde durdu tüy dökümü,hem tüy dökümünü durduruyor hem tüy yumağıni önlüyor hemde severek yiyorlar,başka kedilerede verdim bahçede sevecekler mi diye hepsi bayılarak yedi,ben çok memnun kaldım,vetoskin hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar iyi olduğunu söylüyor tercih sizin.

Leyl003
Leyl003

2763

Önceden ben de bu konu hakkında soru yazmıştım.. arkadaşlar vetoskin tavsiye etmişlerdi.. ben vet. tavsiyesiyle derma-hairball kullanıyorum.. çok memnun kaldım.. tüy dökümü yok denecek kadar az.. tavsiye ederim.. epeydir taramıyorum da.. hergün rulo kullanirdim artık baya az kullanıyorum.. umarım kutu bitince tüy dökümü tekrar başlamaz.. bu konuda gözlem yapacağım..

Bcanaydn
Bcanaydn

13838

Günde kaç kere veriyorsunuz

Faytekin
Faytekin

11982

Önce sabah akşam 1 tane verdim,tüy dökümü durunca günde 1 e düşürdüm,bitmesine yakında gunde yarım tablet şeklinde kademeli olarak bitirdim.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ben ikisini de kullandim. Veto skin oneririm.

Leyl003
Leyl003

2763

Ilk baslari sabah akşam olmak üzere gunde iki kez veriyordum.. Simdilerde bire düşürdüm..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 576 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR