Kedim Sıkılıyor Mu?

mthe1st
mthe1st

311 Puan

Merhabalar,
Özellikle son zamanlarda sık sık yaşamaya başladığımız bir sorun hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Kedim Elia'yı (3 yaş, dişi, kısır) 1 yıl önce sahiplendik. Önceki evinden sahiplendirilme sebebi evdeki diğer kedilerle anlaşamaması ve onlara saldırmasıydı. Aslında evde tek hayvan olunca çok uysal, tırmalamıyor bile. Bu konularda hiç sıkıntı yaşamadık. Çok sessiz, oyun oynamayı sevmeyen, kucağa gelmeyen, aldığım çeşitli oyuncaklara tepki bile vermeyen bir kedi. Son 1 aydır ev içinde sürekli miyavlıyor, tam miyavlama gibi de değil sanki gözlerime bakarak bir şey anlatmaya çalışır gibi sesler çıkarıyor. Ondan bir dakikalık ayrılsam bile -örneğin tuvalete bile gittiğimde- kapının önünde aynı sesleri yoğun olarak çıkarıyor. Onunla oynamaya çalışıyoruz ama karşılık vermiyor. Veterinerimizin söylediğine göre sağlık açısından bir sorunu da yok. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sıkılıyor mu? Kedileri sevmediğinden yanına başka bir kedi de sahiplenemiyorum. Bu konuda fikirleriniz benim için çok değerli olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

3 CEVAP

ugurkoker
ugurkoker

959

aynı sorun bu ara bizde de var,evden çıkarken ayaklarımızın öönüne yatıp gitmeyin der gibi miyavlamaya başladı :( ne yapacağım bilemiyorum

SEVKOP54
SEVKOP54

714

OYUNCAKLARA SIKMAK İÇİN KEDİ OTLU SPREYLER KULLANIP İLGİSİNİ ÇEKMEYE ÇALIŞABİLİRSİNİZ YA DA KEDİ ÖDÜL MAMALARIYLA OYUN İÇİN BİRAZ EŞVİK EDİCİ OLABİLİRSİNİZ EVDE ÇOK YALNIZ KALIYORSA BU TARZ HAREKETLER YAPABİLİYORLAR MALESEF İLLAKİ HOŞLANACAĞI BİR YOL BULURSUNUZ DENEMEYE DEVAM EDİN YILMADAN:)

mthe1st
mthe1st

311

Kedili arkadaşlarımdan ya da internetten sürekli yeni yollar arıyorum. Elia çok ilginç bir kedi, kedi otu ya da yaş mama, ödül maması kesinlikle sevmiyor. Kendi kuru mamasından başka hangi marka ve hangi aromalı olursa olsun (denemediğimiz kalmadı, önceki evinde de böyleymiş) yanına gidip koklamiyor bile. Ben halihazırda çalışmıyorum ve akşamları 1-2 saat dışında sürekli birlikteyiz. Bütün bunlara rağmen bu sorun devam ediyor. Umarım önerilerinizle bir çözüm bulabilirim. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 380 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR