Hiç Ev Yemeği Yemiyor

Beyzakumsalll
Beyzakumsalll

1304 Puan

Merhaba hepinize kedim tavuk olsun balık olsun ciğer olsun hiç ev yemeği yemiyor yaş mama yiyor kuru mamada yiyor ama ben ona kendim doğal hazırlayıp vermek istiyorum hiç yemiyor nasıl alıştırabilirim sonuçta evde yapılanlarda katkı maddesi vb şeyler yok

7 CEVAP

pillikontes
pillikontes

2876

kediniz kaç aylık ya da kaç yaşında.. erken yaşta başlarsanız alışırlar.. sürekli kuru mama yada yaş mama gelişimleri için yeterli değildir..

berfin_akhan
berfin_akhan

1061

evdeki malzemelerle yaş mama yapabilirsiniz tavuk kabak havuç bunların hepsini haşlayıp mutfak robotundan geçirirseniz kediniz iştahla yiyecektir, bu şekilde etli olanınıda yapabilirsiniz gayet sağlıklı ve katkı maddesi içermiyor baharat tuz, yağ vs kullanmayınız.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Mama haricinde yoğurt et yumurta gibi şeyler kastedilmiş galiba bende katılıyorum bencede yeterli değil

Beyzakumsalll
Beyzakumsalll

1304

2 yaşında ve kısır

Beyzakumsalll
Beyzakumsalll

1304

@pillikontes peki ya ne yedireyim nasıl yani yeterli değil en güzel kuru mama yaş mama ayrıca vitamin kullanıyorum dHa neler yapabilirim?

pillikontes
pillikontes

2876

@beyzakumsalll bende kedilerime royal canin kuru mama kullanıyorum yaş mama gourmet kullanıyorum ama sadece bunlarla sınırlandırmıyorum.. yumurta haşlayıp sarısını özellikle verebilirsiniz.. tavuk kabak havuç haşlayıp püre haline getirip verebilirsiniz yada sadece tavuk haşlayıp didikleyip verin.. 2 haftada bir tavuk ciğeri haşlayıp içine 1 yemek kaşığı bulgur katıp haşlayınca blenderdan geçirip mama kıvamında verin..

pillikontes
pillikontes

2876

mesela kedilerimin bi tanesi sarman ve sokaktan sahiplendiğimde çok perişandı.. 800 gramdı 2 aylıkken bu yöntemle şimdi çok iyi duruma geldi.. kemikleri sayılıyodu şimdi ise maşallah çok iyi durumda..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 498 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR