Proplan Vs N&D

bengusarioglu
bengusarioglu

2646 Puan

Anket

Proplan
(6 oy)
N&d
(14 oy)
Toplam (20 oy)

Merhaba, 3 yaşında kısır ve dişi bir ankara kedim var. Royal canin kullanıyorum şu an ama değiştirmek istiyorum mamasını. N&d’de kararlıydım ama bazı kedilerde kaşıntı yaptığını okudum, doğruluğunu bilmiyorum. Hangisinden memnun kaldınız?

6 CEVAP

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

N&D’nin içeriği Proplan’a göre çok daha zengin. Proplan’a gereksiz yere vereceğiniz parayı N&D’ye verin derim. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ama öncelikle numunesini isteyin bence. Kediniz seçici ise yemeyebilir.

Demetcinar
Demetcinar

1967

Ben 4 aydır nd kısır tavuklu veriyorum kaşıntı gibi bi şikayetleri olmadı hiç.

Eliff90
Eliff90

712

Proplan yağlı bir mama.
Bende nd kullandım, daha sonra başka bir mamaya geçtim. Kaşıntının mama markasından değilde kullanılan üründen olduğunu düşünüyorum. Mesela kedinizin tavuğa alerjisi varsa kaşıntı yapabilir.

betulaltundal
betulaltundal

35470

içerik olarak tabii ki nd çok daha iyi. Ben de kedime 2 seneden fazla bir zamandır nd alıyordum ama son zamanlada ağır geldiğini görmeye başladım düşük tahıllı almama rağmen. Nd den bile güzel mamalar var orijen acana gibi ama onlar da iyi gelmedi bize. Kısacası mama içeriği daha iyi olduğu için nd deneyin ama denemeden de bilemezsiniz biz ne desek boş kendi kedinizin yapısına nasıl geleceğini bir tek deneyerek görebilirsiniz:)

Deliladilan
Deliladilan

13477

içeriği ve yararı açısından proplanla kıyaslanamaz bile, ama benim kedim gibi dengesiz kediniz varsa bu kadar güzel bir mamayı yemeyip proplan sevdalısı olabilir. ben de napıyorum dönüşümlü olarak bittikçe başka marka alıyorum. proplan, nd, instinct, profine vs vs.

Deliladilan
Deliladilan

13477

Proplan alıyorsanız da içinde et oranı (en yüksek %16) olanlardan alın Proplan Delicate ve Proplan Elegant. diğerlerine göre düşük ama proplana göre en yüksek oran bu diyebilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1020 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR