Yeni Kedim Kumuna Girip Dağıtıyor Birden Sinirlenerek Oradan Oraya Koşuyor Ve Kaçıyor Neden Acaba ?

Oztan
Oztan

220 Puan

2 aylık bir kedi sahiplendim Schotish fold cinsi kumuna girip oynuyor ve dağıtıyor. Evde kızarak yani kızma sesi çıkararak ( tarif edemiyorum ) oradan oraya koşturuyor. Ayaktayken herkesten kaçıyor yani sevmek için uzanıyorum kendini geri çekiyor sevdirmiyor ayaktayken de kaçarak saklanıyor evdeki 5. günü olacak nedendir acaba ?

5 CEVAP

Eliff90
Eliff90

712

Sorunuzla alakası yok ama scotishi gördüm içim acıdı. Ben scotish kızımı 2 gün önce kaybettim. Çok hassas kediler. Sağlığı içim bağışıklığının düşmesine izin vermeyin. Yemek yenemesi çok büyük sıkıntı. Yaş mama tarzı birşey verdiniz mi mama düzenini oluşturmak için.

Oztan
Oztan

220

Elif hanım çok üzüldüm sizin adınıza bir tanıdığım schotish fold kızını sahiplendiriyor 2 aylık istanbuldaysanız yardımcı olayım ücretsiz bu arada.

Bende sahiplendim 2.5 aylik. Benimkide hic yanasmiyor sevmek istiyorum kaciyor. Koltuk dolap altlarında oturuyor hep. Yemekte yemiyor neden boyle bende cok merak ediyorum..???

Eliff90
Eliff90

712

Çok teşekkür ederim. Kızımın yokluğunu başka kediyle doldurmak istemiyorum şuan. İki kedim vardı diğerine dört elle sarılıyorum.


Demek istediğim çok hassas yapılı kediler bir de biraz daha mızmız kediyse extra dikkat edin. Bizim kızımızın bir bağışıklığı düştü, kaybettik :( başka insanların canı yanmasın.

Size ve cevreye alismasi lazim, uyum surecinde yardimci olun zorlamayin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 483 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR