Kaliteli Ve Uygun Kedi Maması Önerisi Olan Var Mı

pillikontes
pillikontes

2876 Puan

mrblar bizim minnağa uygun ve kaliteli mama önerisi olan var mı.. :) bir de kalın taneli kum mu ince taneli kum mu daha iyi ?

15 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Pro plan kullanmanizi tavsiye etmem gdo ve koruyucu iceriyor. Icerik olarak kötü bir mama degil ama fiyatini hak etmiyor bu fiyata daha iyisini almak varken pro plan almayin. Matisse, n&d dusuk tahilli, brit care olabilir yalniz brit care mamayi her kedi sevmiyor oncesinde numunesini deneyin. Atlaspet gönderiyordu. N&d mamayi da farminaya mail atip istebilirsiniz ama cok geç gönderiyolar bana 2 ay sonra gondermislerdi ve istedigim cesit gelmedi. Ya da acik mama satan bir veterinerden biraz alip deneyebilrsiniz.

kum olarak neredeyse 15 marka denedim ve ever clean diyorum asla asla koku yok

dilaraxx
dilaraxx

114626

proplan ın kuru mamaları iyi birde trendline kumu iyi kalın ince farketmiyor onun maması da iyi

pillikontes
pillikontes

2876

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)

mervegck06
mervegck06

10457

ND mama yı tavsiye ederim fiyatı çok uygun değil ama besin değeri çok iyi. Ben kum olarak kalın taneli ile aktif karbonluyu karıştırıyorum. böylelikle çok iyi şekilde kokuyu hapsediyor.

nidaxu
nidaxu

3121

mama olarak matisseyi öneririm uygun fiyatlı ve içinde gerçek et var. ben kullanıyorum bayılarak yiyorlar. kum olarak ince kum daha sağlıklı topaklandığı için. kalın kum topaklanmıyor ve çişler altta kalıyor sonra koku yapmaya başlıyor

Nurackgoz
Nurackgoz

1196

Proplan Junior kuru ve yaş maması nd belki her kedi sevmiyor ama kaliteli royal canin de güzel

Gnarvakasi
Gnarvakasi

732

Nd yi her kedi sevmiyor, ben kedim için Royal canin kullanıyorum hem sağlığı hem de tüyleri çok iyi size de öneririm. Kum olarak ince taneli kumlar hem cabuk topaklaniyor hem de kokuyu hapsediyor.

adazade
adazade

398

ND deneyi için tıklayınız Biz ND yi çok sevdik.

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

açıkcası vaktiniz varsa kuru mama kullanmayın kedinize et verin.

pillikontes
pillikontes

2876

@Sedanurdrl haşlanmış tavuk veriyorum tavuk ciğeri arada haşlayıp veriyorum sadece mamayla sınırlı kalmak istemiyorum şahsen

pillikontes
pillikontes

2876

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .. :) şimdi nd, proplan ve matısse arasında bi seçim yapıcaz numune olarak alabileceğimiz bi yer var mı acaba hangisini severse onu almak istiyorum bu 3 ünden :)

pillikontes
pillikontes

2876

ya anlamadığım kimisi a mamasını öneriyo diğeri hayır alma diyo mesela proplan ve royal canin ikisi arasında kaldım veterinerimiz royal canin kullan dedi daha 3 aylık yeni oldu kedim..

pillikontes
pillikontes

2876

bi de hill's tahılsız kuru mama hakkında fikri olan var mı yada kullanan

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

kediler için en iyi çiğ beslenme ama bende biraz korkuyla yaklaştığım için haşlayarak veriyorum. Kuru mama benim gözümde zehir bu yüzden 2 kedim de de kesinlikle kullanmıyorum. sadece tavuk verseniz bile en iyi dedikleri kuru mamadan 1000 kat daha iyidir. ben etle birlikte sebzesini zaman zaman tahılını herşeyini dönüşümlü veriyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 871 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR