Göz-Kulak-Ağız Bakım Solüsyonları

ugurkoker
ugurkoker

959 Puan

Arkadaşlar fotoğraftaki ürünü veteriner tavsiyesi ile kedimin gözlerindeki kirleri-çapakları silmek için kullanıyorum(günlük).Her gün bu tarz ürün kullanmak kedime zarar verir mi?(üzerinde antiseptik yazıyor).Bu ürünü yalamasında-yutmasında bir sorun var mı?Birkaç kere ağız kokusunu alsın diye ağız içine sıktım(göz-kulak-ağız bakım solüsyonu olarak satılıyor),tualet sonrası totişini temzilemediği için totişinede sıkıyoruz ara ara ama prospektusunda antiseptik özellikte bir ürün yazıyor?Bu arada kedilerde ağız-kulak bakımı rutin her gün yapılır mı?


3 CEVAP

Benim köpegim için verdi dr güvenle kullanabilirsiniz, yalamasında yutmasında sorun olmaz dedi. Ama biz 2 günde bir kullanıyoruz. Ağız içi için kullanacaksanız tavsiyem poposuna ya da üreme organına sıkın, nasılsa yalıyor oralarına birşeyler sıkılınca, bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.
Gözlerini temizlerken ben yuvarlak ped şeklindeki bi pamuğu önce içme suyuyla hafif nemlendiriyorum, üzerine bir fıs crystalin sıkıyorum, o şekilde gözlerini siliyorum.
Kulak için pamuğa doğrudan bunu sıkıp kullanabilirsiniz ama içine akmasın silerken.
Yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz herhangi bir sıkıntısını yaşamadık.
Bir de nacizane bi tavsiye, bunları küçük boy alırsanız çok çok pahalı oluyor. 1 kg ve 5 kg seçenekleri var, nasılsa kullanacaksınız hijyen için, büyük boy alıp bi de boş bi sprey şişe alın onun içine doldurup doldurup kullanın bittikçe. Biz ilk iki ay çok para harcadık siz harcamayın diye söyleyeyim dedim :)
Can dostunuzla neşeli günler dilerim

Ha bi de bunu insanlar da kullanabiliyor hijyen ve yara temizlemede, bilginiz olsun.

ugurkoker
ugurkoker

959

Ponçikprenses aydınlatıcı açıklamanız için teşekkür ederim:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 495 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR