Piyasadaki En İyi Yavru Kedi Mamaları Hangileri?Fiyatları Şuan Ne Kadar?

HamdiKeskin
HamdiKeskin

2627 Puan

Piyasada bir sürü mama var.En iyileri hangileri.Fiyatları ne kadar?

8 CEVAP

Scotish fold kedime bi çok mama denedim hills ND acana gibi. Sonunda royal caninde karar kıldık. Sindirim ve tüylerine en iyi bu geldi. Bu mama işi biraz deneme yanılma bence her kedi her mamaya aynı tepkiyi vermiyor açık mamalardan az az alıp denetip beğendiğinizde o markadan denetebilirsiniz

Zynpkck
Zynpkck

13392

İçeriklerine bakmalısınız içeriğinde tavuk unu türevleri yazıyosa yada oranı gözükmüyosa güvenmeyin o mamalara matisse bütçeniz yeterse nd alabilirsiniz bunlar içeriğinde gerçek et bulunduran mamalar (bi ihtimal goloside alabilirsiniz hiç bütçeniz yoksa )

Nurackgoz
Nurackgoz

1196

Proplan Junior ve nd

momo44
momo44

106591

Pro plan kullaniyorum gayette tuyleri parlak ve iyi geliyor deneme işi royal canini sevmez bizimki hele sıvı mamaya dokummaz bile

Friskies kullanıyoruz nette 300+300 gr 9.90 tl hem uygun hemde pamuğum çok seviyor

Friskies kullanıyoruz nette 300+300 gr 9.90 tl hem uygun hemde pamuğum çok seviyor

mervegck06
mervegck06

10457

hills balıklı kullandık herhangi bir sorun yaşamadık (son aldığım paket tüy dökümüne neden olsada).
şimdi kısırlaştırılacağı için nd tavuklu narlı kısırlaştırılmış kedi mamasına geçiş dönemindeyiz. veterinerim tavuklu mama almamı önerdi . balıklı olanlarda yada etli olanlarda ne kadar balık yada et konulabilir? en azından tavuğun atıl parçalarını bile koysalar protein açısından daha iyi demişti.

eozgeu
eozgeu

1175

Mamaların içerikleri fiyatlarından çok daha onemli sonuç olarak cocuklarimiz kendileri secemedikleri icin mamalarini sagliklari bizim elimizde. İçerik okuyarak alın lutfen ve iceriginde protein orani yuksek olsun tahıl orani az olsun. N&D markasini arkadasim cok iyi oldugunu soyledi ve kedisinin göbeginin bu mama sayesinde oldugunu soyle ki dogru bir tespit cunku mamada cok fazla tahil ve meyve icerdigi icin sadece kilo yapiyor ve obeziteye neden olabiliyor. Cocugunuzun kilo almasi mamanin kalitesini gostermez. Cunku proteine ihtiyaclari var kas gelisimi icin ve bu tahillarla degil etlerle olur. Tahil fazlaligi kedilerimizde obeziteye neden oluyor. Firmalar tahil ve meyveyi maliyeti azaltmak icin kullaniyorlar. Ben 2aylik kedim icin proplan nin yeni cikan kolostrumlu(annenin ilk 2gunluk sutu bizlerdeki ağız sütü dedigimiz sarımtrak süt gibi) mamasini kullaniyoruz. Royal canin de tuy parlakligi ve az tuy dökümü açısından cok iyi bir mama. Royal canin 2kg ortalama 120-150lira arasi, proplan 1.5kg mamasi 80-100 lira arası. Kitten benim bahsettiklerim Adult ve kisirlastirilmislarda fiyat degisebilir diye dusunuyorum. Ayrica 11.11 Black Friday gibi indirim günlerini de kovalamanizi tavsiye ederim. Cok guzel indirimle neredeyse bir yillik mamasini alabilirsiniz.
Cocuklarimizin cani bize emanet unutmayalım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 621 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR