Sürekli aynı soruyu soruyorum ama tam olarak bi çözüme kavuşturmak istiyorum:( hangi mamaları önerirsiniz? Yaş ve kuru mama önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
kuru mama n&d yaş mama olarak ben genelde felix,jungle,gourmet alıyorum maddi durumuma bağlı oluyor.
ama bunların haricinda mutamin balık yağı veriyorum kızıma iştah ve bağışıklık konusunda baya başarılı ürün.
Royale canın ve proplan öneririm
kuru olarak n&d yaş mama olarak reflex yada doctor clauders kullanıyoruz ama n&d nin yaş mamasıda çok iyi
Yaş mama olarak schesir’e hayır diyen kedi görmedim benimkinin en sevdiği yaş mama schesir ton balıklı. Kuru mama olarak da ND, naturea, eğer kediniz kısır değilse acana önerebilirim genel olarak kedilerin sevdiği mamalardır.
prochoice
Benim kedim yaş mama olarak schesir’in özellikle kırmızı olanına bayılıyor. Yaş mamaları koyduğum rafın yanına yaklaştığım anda heyecandan aklını kaybediyor hatta. Geçen ay N&D yaş mama da almaya başladım ona da bayıldı. Artık ikisini dönüşümlü olarak veriyorum. Başka hiç bir yaş mamaya böyle tepki vermiyor.
Kuru mama olarak da şu anda severek N&D yiyor. Hemen yemeye başlamadı iki gün falan problem çıkardı. Ama bunu mamanın kuzu etli olmasına bağlıyorum. Normalde en sevdiği mamalar hep deniz ürünlü. Belki sizin kedinizin de öyle bi seçiciliği vardır.
Merhaba, yaş mama için kesinlikle Proplan öneririm tavuklu olanı bizim kedi bayılarak yiyor üstelik kokusuz. Küçük konserve alıp deneyebilirsiniz
Kuru mama olarak fazla fiyatlı istemiyorsanız appetite öneririm yüksek vitaminli pirinçli ve tavuklu gayet güzel
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor