Sahiplendirdiğim Yavru Kedi Hala Alışamamış

2 gün önce tekir dişi yaklaşık 2,5 aylık bir kediyi sahiplendirdim. Yerine alışmış kumuna yapmaya başlamış yemek yiyormuş ama hala sahiplerinin yanına yaklaşmıyormuş. Kendini sevdirmiyormuş. Oysa ki bana kendini sevdirirdi ve sevecen bir kediydi. Böyle ürkek bir kedi tahmini ne zaman alışır? Yeni sahiplerine bir an önce alışmasını istiyorum, kendimi kötü hissediyorum acaba sokakta daha mı iyiydi diye.

5 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cok normal ki bu durum, siz pek cok kedi bakmissinizdir. Yeni gittikleri yere hemen alisamazlar heleki surekli sevmek kucakta tutmak istiyorlarsa. Bunu aciklayin hatta verirken uyarsaydinuz daha da iyi olurdu

Uyardım elbette, sahiplenen kişiler de sabrederiz tabi ki dediler zaten. Daha önce sahiplendirdiğim bir kedi gider gitmez alışmıştı ailesine ondan endişelendim biraz. Zaten sahiplendirdiğim çoğu kedi ilk üç günde alışmadıkları için terk edilmişlerdi bu yüzden biraz hassasım bu konuda.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Boyle biseyden terk edeceklerse yol yakinken etmeleri daha iyi aslinda, eve tam alismadan

Nightcat
Nightcat

4899

Olta tarzı oyuncaklarla oynatsınlar, bu durum yeni ailesinin yanında daha korkmadan çekinmeden durmasına yardımcı olabilir. Ben kedimi öyle alıştırdım ilk gün, hemen sonraki gece de yanımda uyuyordu..

Şimdilik bırakmayacaklar gibi duruyorlar, zaten emin olmadan asla vermiyorum ama ben güvensem de güvenimi boşa çıkaranlar oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81332 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR