Kedim Yemek Yemiyor, Su İçmiyor

mathilda22
mathilda22

265 Puan

Merhaba, dün 2 aylık erkek tekir kedi sahiplendim, aldığım yerde kuru yaş mamaya alışkın hatta ciğerle karışık yapılan ev mamalarını bile yiyor, tuvalet konusunda sıkıntısı yokmuş sadece biraz hapşurması vardı. Kendi evime getirdiğimden beri ne mama yedi ne su içti ne de tuvalete çıktı. Kuru mama denedik, süt denedik, şırıngayla su vermeyi denedik ama sürekli uyuyor. Gözleri akıyordu ılık çayla sildik, ama çok durgun sürekli uyuyor. Pazartesi veterinere götüreceğim ama o zamana kadar yemek yemesi için ne yapabilirim?


7 CEVAP

cinarc
cinarc

357

önünde yemek ye

mathilda22
mathilda22

265

Herkese çok teşekkür ederim, az önce kahvaltı yaparken geldi kendi kendine mamasını yemeye başladı :)

taycan
taycan

96

sırınga ıle de besın takvıyesı yaamıyorsanız bence pazartesıyı beklemeyın.

Gsima
Gsima

2747

Öncelikle uyuyor derken ne kadar uyuyor kediler zaten günde en azzz 10 saat uyurlar ki sizin kediniz daha yavru bu saat 20ye de çıkabilir.Faket hapşuruyor demişin soğuk algınlığı grip gibi bir rahatsızlığı da olabilir ayrıca halsizlikten kaynaklanıyor da olabilir uykusu bu da kansızlığı gösterir.Ama bunların hiçbirini kan değerlerine bakmadan bilemezsin

Gsima
Gsima

2747

1.mamasını sürekli önünde tutma bi dört beş saat koyma önüne 2.süt vereceksen laktozsuz süz ver 3.onu sıcak tut

mathilda22
mathilda22

265

Dün akşam şırıngayla zorla da olsa biraz yedirdik bişeyler, su da içirdik. Halsiz değil ama yemek yememiş olması endişelendiriyor beni.

sirindostum
sirindostum

2653

İğnesiz şırıngayla süt verin ama kesinlikle inek sütü vermeyin karnı şişebilir çok çok çok az yani bir damla kadar sulandırılmış keçi sütü verirseniz çok güzel olur . Ayrıca eve daha yeni gelen kediler ilk 3 gün fazla yemek yemez benim kedim de öyle yaptı . Daha mama vermeyin bence verecekseniz de kaliteli yavru kedi maması öneririm .( Keçi sütünü sulandırma nedeni içindeki laktozun parçalanması kediler için laktoz zararlıdır . )

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 15782 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79578 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR