Kedim Kilo Almıyor

Nurcancesur
Nurcancesur

595 Puan

Merhabalar benim kedim 17 aylık ve kilo almıyor birkaç aydır aynı kiloda seyrediyor 3 kilo 700 gr. Sizce kilosu normal mi bana göre sanki yaşıtlarına göre zayıf gibi geldi ama bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Kuru maması pro plan yaş mamayıda iki haftada bir veriyorum doktor kontrolünde. Bebekken royal canin veriyordum büyüyünce pro plana geçtim. Ek gıda asla yemiyor ne yumurta ne de başka birşey kesinlikle istemiyor yemiyor. Kilo alması için ne yapabilirim?


5 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Normal bence ne yapacaksiniz obez kediyi sonra ugrasirsiniz

eceyayl
eceyayl

458

Obezlik zaten kötü bir şey gayet hoş gözüküyor ama aldığınız mamaların sadece markadan ibaret olduğunu unutmayin bende bebeğime royal canin almayı düşünmüştüm veterinerimiz o mamalarin markadan ibarat olduğunu belirtmek istedi royal canin gibi bir mamayi almak icin bütçeniz var ise ben size hill's ya da spectrum mamalarini almayi öneririm hem besin yonunden daha iyiler hemde extra bir malt vitamin vermenize gerek kalmaz :))

lwb
lwb

120674

Kısır değilse normal, kısır olmayan kediler kızgınlık dönemlerinde kilo veriyorlar ve kısır olanlara göre daha zayıflar

Sselin1
Sselin1

122024

Bence de kedinizin kilosu gayet normal. Yas mama miktarini arttirsaniz daha iyi olur. idrar yollari sagliyi icin daha cok sıvı tüketmeli. Schesir, gimcat, naturea gibi yas mamalar gayet temiz icerikli kaliteli mamalar.

Nurcancesur
Nurcancesur

595

Cevaplarınız için Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 645 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR