Yardım Eder Misiniz?

HilalYilmaz
HilalYilmaz

189 Puan

Biz 6 arkadaşız. Çocuk olduğumuz için kimse bize kedisini vermek istemiyor. Ama biz daha önce çok fazla kediye baktık. Ayrıca kedileri de çok seviyoruz. İnanın bize onlara çok iyi bakacağız. Bizi bazı umursamaz insanlar gibi förmeyin LÜTFEN BİZİ ANLAYIN...

3 CEVAP

gokceyigit
gokceyigit

107566

tabiki kedileri seviyorsunuzdur.altı arkadaş kediyi nerede bakacaksınız.ayrıca kedilerden insanlar gibi anlayıp düşünebilen canlılardır.onun sahibi hanginiz olacaksınız.bence siz ailelerinizi bu konuda ikna edin aldığınız kediye ailenizle birlikte bakmayı deneyin.

Badems
Badems

12123

Katılıyorum, bence ailelerinizle konuşup her biriniz evinizde bakabilirsiniz. 6 arkadaş toplanıpta dışarda bakmanız pek sağlıklı olmayabilir. Dışarda savunmasızlar, sürekli onunla olamazsınız. Ayrıca aşılarının yapılması, temiz ortamda kalması ve iyi mamalarla beslenmesi gerekir. Ailelerinizle konuşup sokaktaki bir sürü kedilerden birer tane evinize alabilirsiniz :)

pelinakcan
pelinakcan

2564

bence siz kedi alın hayvan severliğin yaşı olmaz hem kimse yaşı küçük diye kimseye vermemezlik yapamaz ama gerçekten de 6 kişisiniz ve kediyi elden ele oyuncak yapabilirsiniz bence tek kişi almanız daha doğru yoksa diğer türlü olursa kediye yazık olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 747 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR