Kısırlaştırma Ameliyatı

Sevvalkrds
Sevvalkrds

1835 Puan

Dün akşam 7de ameliyat oldu sonrasında eve geldik sürekli inliyor poposunu donduramıyor bi yere ne yemek ne su hiç bişey yemiyor şırıngayla vermeye çalıştım biraz onuda istemiyor gidip saklanıyor müsade ediyorum saklanmasina sonra bidaha su vermeye çalışıyorum ama yok ağzı yapıştı resmen uyurken açıyor ağzını bide ilk defa anestezi falan aldı ondan mı acaba bu kadar halsiz ve yemiyor diyorum çok stres oldum bu aşamalardan geçen arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

6 CEVAP

RaGe
RaGe

969

Bu aşamalardan henüz geçmedim. Ancak şunu belirteyim ilk hafta kedilerde olan iştahsızlık gayet normaldir. Sonuçta kediniz bir ameliyat geçirdi. Sabır göstermelisiniz. Kedinizin yattığı yerin yakınında bol bol su koyun ve eksik etmeyin kendi isteği ile su içecektir. iştahı yavaş yavaş geriye gelecektir. 1-2 hafta içerisinde herhangi bir gelişme göstermediği takdirde veterinerinize başvurun.

Sevvalkrds
Sevvalkrds

1835

Çok teşekkür ederim

RaGe
RaGe

969

Ancak şunuda belirtmemde fayda var, kediniz eğer hiçbirşey yemeden içmeden 2 gün gitmesi sorun olabilir. Su tüketimi konusunda gerekirse şırınga ile biraz zorlayarak içirin. Kuru mama ile besliyorsanız yaş mama vermeye bakın. Vitamin tozu kullanabilirsiniz. Vitamini mamanın üzerine ekleyip yedirmeyi deneyebilirsiniz. Bu durumun tekrar etmesi durumunda veterinere sorun. Kedinizin ameliyat olan yerini yalamamasına dikkat edin. yarayı açabilir. Kedinizi kaldırmayı istediğinizde ön ayaklarını kullanın.

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Sevvalkrds
Sevvalkrds

1835

Ne kadar zmanda bu halden çıkar kedim çok üzülüyorum buna

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 352 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR