2 Aylık Yavru Kediyi Uçağa Alırlar Mı?

Merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var, pazar günü iki aylık bir bebiş sahiplendim ailemin evine götürmek için, pazartesi akşam da uçuşumuz var. Bugün karnesini çıkartmak ve aşılarını tamamlamak için veterinere götürdüm, veterinerim dedi ki 3 aylıktan önce yavru kediye kuduz aşısı yapılamaz zarar verir, uçağa almayabilirler. Muayenesini yapıp “kedi sağlıklı ve seyahat etmeye uygundur” bölümünü imzaladı ama havaalanındakiler belki sorun çıkarabilir dedi. Kuduz aşısı olmayan yavruyu uçağa bindiren var mı götürebilir miyim sizce yoksa havaalanından geri mi döneriz çok stres oldum

4 CEVAP

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Havayolu şirketleri kuduz aşısı tamamlanmamış evcil hayvanları asla ama asla kabul etmiyorlar uçağa, bizzat kendim tecrübe ettim.

Bcanaydn
Bcanaydn

13838

3 ayını doldurmadan kesinlikle almıyorlar denendi yaşandı

Mia39
Mia39

4

Ben yaklasik iki ay once istanbuldan almanya getirdim 2 aylik kedimi veterinerden asi ve gerekli belgeyi aldim .Evt kuduz asisi olmuyor bir hafta Öncesinde hava alanına arayıp bildirdim.Uçuş günü bagaj bölümündeki Görevli bayan sorun yaratti biraz tartisinca baska yere yonlendirdiler .Sonuc olarak kedimi aldim sorun cikmadan getirdim .Türkiye’ye ait bir kedi ise Van kedisi ya da Ankara kedisi bununla ilgili tarım olman Bakanlığından onay gerekiyor muş ama diğer yabancı kediler için buSöz konusu değil.

Gerekli belge nedir? Karnenin içindeki seyahate çıkabilir imzası yeterli mi yoksa başka bir belge de mi lazım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 441 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR