Kısırlaştırma Hakkında

Sibelcakil
Sibelcakil

866 Puan

Erkek kedimi yakın zamanda kısırlaştırmayı düşünüyorum ancak veterinerim 1 gün kalması gerektiğini söylüyor. Ben de açıkcası tek kalmasından strese girmesinden korkuyorum. Ameliyattan sonra eve getirsen bir sorun olur mu?

5 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Erkek kedileron operasyonu çok kısa sürüyor ve çok basit dişi kedilere göre,veterinerlerin çoğu aynı gün taburcu eder genelde, neden 1 gün kalmasi gerektiğini söyledi acaba,eğer kalacaksa da çok strese girecegini sanmiyorum 1 günde, çünkü narkozun tam olarak etkisinden kurtulmasi zaten 4-5 saat sürüyor,geri kalan sürenin de çoğunu uyuyarak geçireceği için çok fazla strese girmez bence.

Ozgenur97
Ozgenur97

1104

Daha önce erkek kedimi kisirlastirdim. Anestezinin etkisi geçene kadar veterinerde kaldık sonrasında eve geldik. Sadece bir gün dikkat ettik. Sonrasında hiç sorun yaşamadık. Veteriner öyle uygun görmüşse kalsın ama eve getirmeniz de sakıncalı olmuyor dikkat ettiğiniz sürece

Leyl003
Leyl003

2763

Erkek kedilerde aynı gün vetden çıkış yapılabiliyor.. bizimkisi 14:00 gibi ameliyata alındı.. akşama doğru da eve getirdim. Anestezi den uyanmaya başlayınca vet. Tavsiyesi ile eve getirebiliyorsunuz.. ama evde baygın baygın duruyor bişey yeme içme yok.. ben baya bi ağlamıştım.. tabi sabah yine eski kudurukluğuna devam ediyor :)) ağladığımla kaldım

ekimdemirci
ekimdemirci

362

Kedinizin strese gireceğinden korkuyorsanız yanında bekleyebilirsiniz, ama veterinerinizin söylediğini yapmanız en iyisi olur.

Sibelcakil
Sibelcakil

866

Gözlem altında tutucağız mamayı yiyene kadar dedi. Ben de erkek kedilerin aynu gün taburcu edildiğini biliyorum çünkü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 418 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR