Kedimiz Yarasını Sürekli Kanatıyor Yardımcı Olabilir Misiniz?

Merhaba kedimizi 1 ay önce, bir veterinerlik okuyan arkadaşın haberi üzerine sahiplendik. Sokakta burnu yaralı şekilde bulunduğu tedavisinin yapıldığını söyledi. Biz aldığımızda 2 tane antibiyotik aşısı kalmıştı onları da yaptırdık. Burnu iyice iyileşmeye başlamıştı. Bugün arkadaş tavuk verirken burnunun bir kısmı kabuk tuttuğu için kokusunu alamadı ve patisiyle burnuna vurup tekrardan yarayı kanattı. Veterinere gideceğiz ama şuanda acı çektiğini düşünüyorum yapmamız gereken ne var onu da hiç bilmiyorum çaresiz sadece bakıyoruz. Ayrıca 1 haftadır evdekilerden çok korkuyor her şeye ani tepkiler veriyor. Yanına yaklaştırmıyor bizi hemen kaçıyor saklanıyor bir yerlere.


4 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

İylesene kadar boyunluk takmaniz gerekiyor. Malesef daha cok strese girecek ama yarasini kanatiyorsa baska care yok. Suan icin Yarasini temizleyip. Yara Merhemi varsa sürebilrsiniz. Ama sürdürmez büyük ihtimal üstüne gitmeyip kendi haline birakmaniz daha iyi.

Teşekkürler yorumun için şuan biraz daha sakin ve uyuyor rahatladı sanırım.

Duygunuro
Duygunuro

824

kediler orayı yaladıkça geçeceğini sanıyor halbuki kabuk bağlamış yarayı tekrar kanatıyorlar çare ise boyunluk :) veteriner hekiminizden bir tane isteyebilirsiniz. biz de bu durumu yaşamıştık ve boyunluk kullandık

mavitilki
mavitilki

11065

Batikon sürebilirsiniz temizlemek için. Boyunlukla da bir daha kanatamaz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3128 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR