Kedim Kusuyor Ve İshal

Maumau
Maumau

14345 Puan

6.5 aylık siyam kedim bugün sabah ve akşam üzeri olmak üzere 2 kere kusmuş. Aynı zamanda veterinerde ishalini de yaptı. Antibiyotik iğnesi vuruldu. Acaba ne yapmam lazım veteriner üşüttüğünü söyledi çok halsiz ve bizden kaçıyor lütfen yardımcı olun

8 CEVAP

iameceevans
iameceevans

2856

Veteriner gerekli müdehaleyi yaptıysa zamanla iyileşir diye düşünüyorum. Hemen iyileşmez insanlarda olduğu gibi. Siz ilginizi eksik etmeyin devam ederse tekrar veterinere götürürsünüz.

Burcumdnmz
Burcumdnmz

475

İshali hangi renkte koyu ve kanlı gibiyse kanlı ishal olmustur

bağışıklığını yüksek tutmaya çalışın immun44 gibi takviyeler verebilirsiniz ad mama da çabuk toparlatıyor. iştahı nasıl, ne durumda şuan?

Maumau
Maumau

14345

Ağzından salya gelmiş bu arada lütfen bakar mısınız

Maumau
Maumau

14345

Cevap verir misiniz

Maumau
Maumau

14345

Merhaba. Az önce yine götürdüm kendisini. İshali kanlı değil normal ishal şeklinde yapmış. Karın ağrısı varmış ve ateşi bugün yokmuş. Yarın tekrardan 3.kere götürücem kontrole. İnanın çok korkuyorum. Ya iyileşmezse ya düzelmezse ya ciddi bir şey varsa diye kafayı yedim. Az önce aşıdan sonra yem ve su içti. Dünkü antibiyotikten sonra ishalinin geçmemesi benim iyice kafama takmama yol açtı.

Maumau
Maumau

14345

Cevap verecek var mı

iameceevans
iameceevans

2856

Bence evham yapıyorsunuz lütfen sakin olun yukarıda dediğim gibi. Bakın ateşi de yokmuş gittikçe iyileşiyor hemen iyileşmesini bekleyemezsin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 417 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR