Fiyat-Performans Olarak En İyi Birkaç Kedi Kumu?

onurtemiz
onurtemiz

116286 Puan

Ever Clean alamıyoruz ama ondan sonraki; koku, topaklanma, tozutma, dağılma... vs bu konularda gene olarak en iyi kedi kumu çeşidi ?

8 CEVAP

merveaydar
merveaydar

4618

ben proline kullanıyorum hızlı topaklanıyor, hiç koku yapmıyor, sıfır. bir de çok fazla tozutmuyor. fiyatına göre denediklerim arasında en iyisi. 2 tane 10 litre ********’da indirime giriyor 35-40 liraya düşüyor. parfümsüz olanı veya marsilya sabunlu olanı kullanıyorum.

SerkanO
SerkanO

2174

Ben de Proline aldım ve memnunum. Memnun olmayan da gördüm ama :)

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ben clear cat ten memnundum şimfi miyacat kullanıyoruz ondan daha memnunum

Ben reflex önerebilirim biraz tozutuyor ve biraz dağılıyor ama. Bir de hazır konu başlığı açılmışken ben de soruyum paticat aktif karbonlu deneyen var mı? *********’da 18 lira olunca merak ettim nasıl bir kum.

KediVelisi_
KediVelisi_

2331

Ben de Vancat aldım henüz 1 haftadır kullanıyorum ama kendi adıma söylemek gerekirse memnun kaldım fiyat performans olarak gayet iyi çok güzel topaklanıyor ve toz yapmıyor.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Vancat ve *********da satılan micho aktif karbonlu mumu tavsiye edebilirim michonun 3 paket 6 litresi 60 tl topaklanması felan çok güzel denenebilir

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sitenin çoğunluğu bentonit kullanıyor galiba ama ben sizlere bir de pelet kumları denemenizi tavsiye ediyorum. Biz biokats ecolight markasının topaklaşan pelet kumunu kullanıyoruz. Doğal bitki liflerinden üretiliyor, çevre dostu ve en güzel özelliği topaklar tuvalate atılabiliyor. Toz yok, eve dağılma çok az, dağılsa bile büyük taneli olduğu için temizlemesi kolay. Ben çok rahat ettim bu kuma geçince ve tekrar bentonit kullanmayı asla düşünmüyorum. Tek eksisi kakayı kapatmakta biraz zorlanabiliyorlar çünkü bentonit gibi sarmıyor dışkıyı. Almayı düşünen arkadaşlar varsa fiyatları karşılaştırsın mutlaka, çok fark var siteler arasında. 5 lt'sinin 35-40 liralara satıldığını gördüm. Geçen petlebi'de 20 tl'ye düşmüştü stokladım.

Faytekin
Faytekin

11982

Geçen gün yeni bir kum gördüm Fresh Paty ismi,yeni çıkmış yerli üretim,petshop arkadaşım çok iddialı olduğunu söyledi,ben ever clean kullanıyorum normalde ama merak ettim aldım denedim,gerçekten iddialı diyebilirim,neredeyse ever clean kadar iyi bence,topaklanmasi koku hapsetmesi dağılmamasi gerçekten çok güzel bir kum yapmışlar, sanırım bundan sonra bu kumla devam edeceğim çok memnun kaldım,taneleri rengi falan zaten ever clean ile aynı,ever clean kutusuna bu kumu koysalar kimse anlamaz bile o kadar benziyor görünüş olarak da,fiyatida yarı yarıya neredeyse,6 lt 40 TL ye aldım,3 çeşidi var kokusuz,aloe vera ve clinic diye, ben kokusuz kullandığım için onu aldım,şuan yeni çıktığı için nerelerde satılıyor bi fikrim yok ama yakın zamanda popüler bir kum olur bence,bulabilirseniz deneyin derim mutlaka.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1880 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR