Acil Cvp

Ozokoc
Ozokoc

262 Puan

Arkadaşlar iran kedisi dostum var 4 aydır beraberiz fakat bir haftalığına annemlerde kalmak zorundayım kesimide getirdim malzemelerinide mamasını kumunu felan ama A ne mamasını yiyiyo nede suyunu içiyo tuvaletinide yapmadı bugun ilk günümüz ne yapmalıyım

8 CEVAP

Ouzzzz1903
Ouzzzz1903

236

Yerini yadirgamis olabilir , alışması için ona biraz zaman verin bence , bol bol sevin yanında olduğunuzu hissettirin

Esra12345
Esra12345

1223

Evi tanımasına izin verin yabancılık çektiği için öyledir kediler evine çok bağlıdır başka yere gittiklerinde böyle davranması normal alışacaktır merak etmeyin :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

İlk once bir odada kalsin. O odaya alistiginda teker teker digrr odalari tanisin. Hemen tum evi tanimaya calisirsa aliskin olmayan bir kedi yeri yadirgaz, korkar, strese girer, benimseyemez hemen. Stresliyken mama yemezler. Tek odaya alistirip rahatlatmaya calisin bol bol. Surekli yattigi yatagi veya minder battaniye biseyi varsa onda yatmasi iyi gelebilir. Ve ilginizi gosterin ona bol bol. Bikac gun gayet normal bi durm anlattiginiz

guineapigela
guineapigela

119533

Ana izmirpet sen ölmedinmi:)

guineapigela
guineapigela

119533

Hic tanimdaigi biryerde oldugu icin olabilir onu ozgur birakin heryeri kesfetmesini saglayin alisacaktir bir iki gun duzelir. Ama sunu soylemeliyimki kediler ev degisiminden hic hoslanmaz. Strese girebilir.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Tovbe tovbee niye öleyimm. Birileri cok hevesli sanirim

izmir_pet
izmir_pet

127274

Emoji gitmemis yanlis anlamayin espri yapiyorum:))

TATA4242
TATA4242

118617

Kediler ne yabancıları sever nede yabancı bir ortamı,sadece ona biraz zaman verin,düzelecektir.Aç kalınca mecburen mamasını,suyunu içer.Sıkıntı etmeyin ve mutlaka uyuduğunuz odaya yani kendi odanıza alırsanız,sizin kokunuza alıştığı için tedirginliği azalacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 604 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR