Acil Yardım

Senc
Senc

218 Puan

Merhaba. Kedim 14 yaşında, öncesinde hiçbir hastalik vs olmadan birden bire horlama gibi ( domuz sesi gibi girtlaktan ) bir ses çıkarmaya başladı :( bununla birlikte eskisine oranla daha halsiz ama istahinda bir problem yok. Bahsettigim sey mirlama degil bu arada. Burnundan nefes alıyor fakat verirken agzindan pit pit hava kaçıyor. Bu konuda tecrubesi ya da bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?

3 CEVAP

Öncelikle kedini veterinere götürmen şart. Aynı şey benim kedime de oldu sebebi ise burnunun içinde yara olduğu ilaç kullandık bu yüzden. Seninkininde burnunda ya da boğazında bir tıkanıklık var büyük ihtimalle o yüzden iyi bir veterinere götürsen iyi olur eğer Bursa da yaşıyorsan merkez veterinere götürebilirsin

Senc
Senc

218

Teşekkür ederim ama goturemedigim icin yazdim. Asla pusetine sokamiyoruz ve nefesi kesiliyor dili disari cikiyor ev disinda. Nefes almakta da zorlandigi icin korkuyorum bisey olur diye 14 yasinda sonucta :( gecti mi peki ilaclarla kedinizdeki durum?

Veterinerri arayıp eve çağırabilirsin eve de geliyorlar hatta Bursa da yaşıyorsan merkez veterineri tavsiye ederim hem onlar eve de geliyorlar. Kedimdeki durum geçti ama senin kedindeki durum daha çok solunum yoluna bir şey kaçmış gibi geldi ama umarım çok ciddi bir şey çıkmaz mutlaka veterinere göster bak ben 10 kediye sahibim 2 yetişkin 8 i yavru bu konuda mastır yapmış kişiler arasındayım bana güvenebilirsin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR