Kedimin Gözü İlk Çapaklandı Sonrada Kanlandı

ZeusHera16
ZeusHera16

241 Puan

İlk gün kedimin gözü çapaklanmaya başladı sonra git gide bu çapaklanma dahada arttı ertesi gün veterinere götürdük 3.Göz kapağına kadar iltihaplanma olduğunu söyledi ve kedime 3 iğne yapıp şırıngada göz damlası verdi yaklaşık 3 gün bu damlayı kullandık ama çok canını yakıyordu gözü kanlanmaya başladı pazartesi günü tekrar veterinere götürdük bu sefer ilerlediğini söyledi ve 4 igne vurdu evdeki damlanın bitip bitmediğini sordu daha bitmemisti ama bu damla şırıngada olsada dışarıda duruyordu bozulduğunu düşünmeye başladım ve gidip eczaneden teramisin ve genta göz damlası aldık bunlari zaten 1 gün bile kullanmadık ama bana kalirsa daha da ilerledi sizce ne yapılması lazım yada benzeri başına gelen varmı

1 CEVAP

Göz enfeksiyonlarında tam tedavi 2-3 haftayı bulabilir. Bu sürede hijyen sağlanmadıysa tekrarlayabilir. Doktorculuk oynamaktan vazgeçin. Aldığınız Teramisin ve Genta göz damlası (GentaVet değilse eğer) beşeri ilaçlardır.** Beşeri ilaçların hayvanlarda kullanılması belirli durumlar haricinde risklidir**. Ayrıca Enfeksiyona sebep olan bakteri veya viral yapıyı bilmediğinizden laf olsun diye uygulama yapmanız doğru değil hayvanlar sizin denekleriniz değildir. Yapılan iğnelerin ne olduğunu öğrenin başka bir hekimden destek alabilirsiniz.


Kafanıza takılan tüm sorular için: +90 216 747 1 444 nolu whatsapp hattından veya RanTe Veteriner Kliniği adresinden irtibat sağlayabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR