Kedimin Aşırı Hırçın Sevilmesi

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523 Puan

Biz eşimle kızımı hiç incitmeden narin narin seviyoruz öyle alıştırdık. Ama arkadaşlarım geldiğinde hayvanın canını çıkarırcasına seviyorlar. Sinirden deliriyorum ama bir şey diyemiyorum fa kalp kırmamak adına. Çok sinirleniyor hırlıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Yaşıyormusunuz sizde bu tarz durumlar


6 CEVAP

Deniz579
Deniz579

1286

Kendi adıma konuşayım. Hiç kimse ister annem ister dostum olsun benim çocuklarımın canını yakamaz. Sevmek için bile olsa. Arkadaşımsa arkadaşlığını bilecek misafirimse misafirliğini. Ona zarar verdiğini, huzursuz ettiğini gördüğüm an ikaz ederim. Bir kere başıma geldi kovmaktan beter ettim.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ben biraz hırçın severim ama misafir çocukları gelince sinir oluyorum bilmiyorum kızsan dert kızmasan dert bazen kızıma biraz hırçın olsada bi tırmalasa diyorun

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@Ballibadem keşke yaa:D

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Hahaha benim kedimi kimse hırçın sevemez, canlarına okur vallahi. Anında ısırır. Bütün misafirler saygıyla yaklaşıyor kedime :)

Benimki misafir görünce kaçıp saklanıyor :D. Ama annemle babam da çok sıkıştıra sıkıştıra severler. Bu yüzden sanırım, kedim ailede en çok beni seviyor :)

Zehrasnmz
Zehrasnmz

6579

Uygun bir dille uyarırsanız sorun olacağını zannetmem. Zaten bu uyarıyı sorun yapan bir insan da size sizin ona verdiğiniz kadar değer vermiyordur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 406 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR